ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τις ημέρες αυτές, ο Ιεροδιάκονός μας π. Γεώργιος Παλαμάρης  ολοκλήρωσε με  μεγάλη επιτυχία τις μεταπτυχιακές  σπουδές του με  ειδίκευση στην ποιμαντική της νεολαίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννης του Λατερανού στη Ρώμη.
Στις αρχές  του μηνός Μαρτίου επιστρέφει στην Ελλάδα και αμέσως θα συνεχίσει τα καθήκοντά του στο νησί της Νάξου ως υπεφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού της υπαπαντής του Κυρίου και Διευθυντής του «Ποιμαντικού – Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Αγία  Ούρσουλα» της Αρχιεπισκοπής μας στη Νάξο.
Συγχαίροντας τον Ιεροδιάκονό  μας  π. Γεώργιο του ευχόμαστε καλή  διακονία στην τοπική μας Εκκλησία και ο Κύριος να τον αξιώσει σύντομα να  συμμετάσχει στην ιεροσύνη Του  ως Πρεσβύτερος.

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

26η Κυριακή του Έτους, Κύκλος Γ   Ο χρόνος και η αιωνιότητα είναι δύο στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται και στα τρία βιβλικά αναγνώσματα. Το ευαγγέλιο

25 Σεπτεμβρίου μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης

  Πρόκειται για μια αγία όχι ιδιαιτέρα διαδεδομένη στη Δύση. Γεννήθηκε μεταξύ των ετών 410 και 413 στην Αλεξάνδρεια και ήταν κόρη ενός εύπορου αξιωματικού

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου