ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τις ημέρες αυτές, ο Ιεροδιάκονός μας π. Γεώργιος Παλαμάρης  ολοκλήρωσε με  μεγάλη επιτυχία τις μεταπτυχιακές  σπουδές του με  ειδίκευση στην ποιμαντική της νεολαίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννης του Λατερανού στη Ρώμη.
Στις αρχές  του μηνός Μαρτίου επιστρέφει στην Ελλάδα και αμέσως θα συνεχίσει τα καθήκοντά του στο νησί της Νάξου ως υπεφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού της υπαπαντής του Κυρίου και Διευθυντής του «Ποιμαντικού – Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Αγία  Ούρσουλα» της Αρχιεπισκοπής μας στη Νάξο.
Συγχαίροντας τον Ιεροδιάκονό  μας  π. Γεώργιο του ευχόμαστε καλή  διακονία στην τοπική μας Εκκλησία και ο Κύριος να τον αξιώσει σύντομα να  συμμετάσχει στην ιεροσύνη Του  ως Πρεσβύτερος.

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου