ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τις ημέρες αυτές, ο Ιεροδιάκονός μας π. Γεώργιος Παλαμάρης  ολοκλήρωσε με  μεγάλη επιτυχία τις μεταπτυχιακές  σπουδές του με  ειδίκευση στην ποιμαντική της νεολαίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννης του Λατερανού στη Ρώμη.
Στις αρχές  του μηνός Μαρτίου επιστρέφει στην Ελλάδα και αμέσως θα συνεχίσει τα καθήκοντά του στο νησί της Νάξου ως υπεφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού της υπαπαντής του Κυρίου και Διευθυντής του «Ποιμαντικού – Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Αγία  Ούρσουλα» της Αρχιεπισκοπής μας στη Νάξο.
Συγχαίροντας τον Ιεροδιάκονό  μας  π. Γεώργιο του ευχόμαστε καλή  διακονία στην τοπική μας Εκκλησία και ο Κύριος να τον αξιώσει σύντομα να  συμμετάσχει στην ιεροσύνη Του  ως Πρεσβύτερος.

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 5 Δεκεμβρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

5 Δεκεμβρίου μνήμη του Αγίου Σάββα του Οσίου

Γεννήθηκε στη Ματουλάσκη της Καισάρειας στην Καππαδοκία από χριστιανούς γονείς. Νεαρός ακόμα εισέρχεται στη σχολή ενός μοναστηριού στην ίδια πόλη. Εκεί ανακαλύπτει την κλήση του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου