ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΜΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τις ημέρες αυτές, ο Ιεροδιάκονός μας π. Γεώργιος Παλαμάρης  ολοκλήρωσε με  μεγάλη επιτυχία τις μεταπτυχιακές  σπουδές του με  ειδίκευση στην ποιμαντική της νεολαίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννης του Λατερανού στη Ρώμη.
Στις αρχές  του μηνός Μαρτίου επιστρέφει στην Ελλάδα και αμέσως θα συνεχίσει τα καθήκοντά του στο νησί της Νάξου ως υπεφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού της υπαπαντής του Κυρίου και Διευθυντής του «Ποιμαντικού – Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Αγία  Ούρσουλα» της Αρχιεπισκοπής μας στη Νάξο.
Συγχαίροντας τον Ιεροδιάκονό  μας  π. Γεώργιο του ευχόμαστε καλή  διακονία στην τοπική μας Εκκλησία και ο Κύριος να τον αξιώσει σύντομα να  συμμετάσχει στην ιεροσύνη Του  ως Πρεσβύτερος.

 


 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου