Ολλανδός τουρίστας συγκινεί: Στην Κω με δυο βαλίτσες ρούχα και παπούτσια για να ντύσει τους μετανάστες

Ολλανδός τουρίστας συγκινεί:
Στην Κω με δυο βαλίτσες ρούχα και παπούτσια
για να ντύσει 
τους μετανάστες

Μπορεί η Daily Mail να έβγαλε… χολή τις προηγούμενες ημέρες για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν Βρετανοί τουρίστες που επισκέπτονται την Κω, ωστόσο, κάποιοι άλλοι έχουν εντελώς αντίθετη άποψη.

Οπως για παράδειγμα ο Ολλανδός Νιλς Βερχέιγ και η σύζυγός του που είχαν κλείσει πακέτο διακοπών για την Κω και η παρουσία των προσφύγων έδωσε στο ταξίδι τους ένα… διαφορετικό νόημα.

Οπως σημειώνει η ολλανδική ιστοσελίδα «AD.nl», το ζευγάρι πριν ξεκινήσει για το ταξίδι του προσκάλεσε μέσω Facebook γνωστούς και φίλους να τους δώσουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονταν για να τα πάρουν μαζί τους στο ταξίδι τους στην Κω και να τα δώσουν στους μετανάστες που έχουν έρθει στο νησί.

Ετσι, το ζευγάρι κατάφερε να γεμίσει δυο βαλίτσες με ρούχα και παπούτσια, τις οποίες θα κουβαλήσει μαζί του ως την Κω για να τις παραδώσουν στους μετανάστες, χωρίς να υπολογίζουν ούτε το έξτρα κόστος που πληρώνουν στην αεροπορική για τις έξτρα βαλίτσες.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα τα χρειαστούν και σε εμάς κοστίζουν μόνο λίγα ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να ξεφύγουν από τον πόλεμο. Είναι τρομερά αυτά τα πράγματα που έχει κάνει το Ισλαμικό Κράτος», τονίζει χαρακτηριστικά ο Νιλς.

Πηγή:iefimerida.gr

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 22 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου