ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ

Όλα είναι έτοιμα για την ιστορική επίσκεψη στο νησί της Λέσβου: του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
    Οι υπεύθυνοι για το προσκυνηματικό αυτό ταξίδι στον ανθρώπινο πόνο, τόσο της Αγίας Έδρας, όσο του Υπουργείου εξωτερικών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων του  νησιού και όσων εμπλέκονται  στην  σημαντικότατη αυτή επίσκεψη, με μία υποδειγματική μεταξύ τους συνεργασία, έχουν ετοιμάσει τα πάντα, ώστε να εξασφαλιστούν οι  καλύτερες συνθήκες ασφαλείας και φιλοξενίας για το ταξίδι των τριών Προκαθημένων.
     Η πόλη είναι στολισμένη με την κυανόλευκη και  ο χώρος  στο λιμάνι, όπου θα γίνει η συνάντηση των τριών Προκαθημένων με το λαό της Λέσβου έτοιμος.
     Η αυριανή ηλιόλουστη  ημέρα θα συμβάλλει, ώστε η κάτοικοι του νησιού να υποδεχθούν με χαρά και ενθουσιασμό τους τρεις Ιεράρχες που αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν την Καθολική Εκκλησία και την Ορθοδοξία και έρχονται στο νησί για να το χρησιμοποιήσουν ως παγκόσμιο άμβωνα της αγάπης, της αδελφοσύνης και της ειρήνης.   

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου