ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ
 

Χθες βράδυ, με μια όμορφη εκδήλωσης αγάπης, η νεολαία της Εκκλησίας μας στην Τήνο γιόρτασε τα γενέθλια του Εκκλησιαστικού της Παραστάτη, π. Γιάννη Σκλάβου στην αίθουσα της νεολαίας δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Αντώνιο» στην Παλλάδα Τήνου.Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου και του Γενικού Βικαρίου της Αρχιεπισκοπής μας αλλά και μελών της Επιτροπής Νεολαίας έκανε ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα.
Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε μερικές σύντομες φιλικές και πατρικές συμβουλές σε όλες και όλους τους και θερμές ευχές στον αγαπητό μας Ιερέα. Του ευχήθηκε να είναι πάντα αγαπητός από τη νεολαία και του ζήτησε να δίνει ότι καλύτερο μπορεί για το πνευματικό όφελος της και την ωρίμανση της πίστης της.
Πολλοί γονείς έστειλαν ποικιλία γλυκών για τη βραδιά, δείγμα και αυτό ευχαριστιών προς τον π. Γιάννη, για ότι προσφέρει στα παιδιά τους.
Οι νέοι και οι νέες εκτός από τις προφορικές και τραγουδιστές ευχές τους, είχαν αναρτήσει και γραπτές στον πίνακα ανακοινώσεων της αίθουσας. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 3 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Οίκος Αγίας ΜάρθαςΑ’ Κυριακή της Παρουσίας, 3 Δεκεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Α’ Κυριακή της Παρουσίας, στο

“Έλα Κύριε Ιησού = Maranathà”

«ΈΛΑ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ = MARANATHA’». Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ     Η λειτουργική περίοδος της Παρουσίας ή του Ερχομού, αποτελεί «μνήμη» αιώνων ελπίδας της ανθρωπότητας

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου