ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ
 

Χθες βράδυ, με μια όμορφη εκδήλωσης αγάπης, η νεολαία της Εκκλησίας μας στην Τήνο γιόρτασε τα γενέθλια του Εκκλησιαστικού της Παραστάτη, π. Γιάννη Σκλάβου στην αίθουσα της νεολαίας δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Αντώνιο» στην Παλλάδα Τήνου.Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου και του Γενικού Βικαρίου της Αρχιεπισκοπής μας αλλά και μελών της Επιτροπής Νεολαίας έκανε ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα.
Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε μερικές σύντομες φιλικές και πατρικές συμβουλές σε όλες και όλους τους και θερμές ευχές στον αγαπητό μας Ιερέα. Του ευχήθηκε να είναι πάντα αγαπητός από τη νεολαία και του ζήτησε να δίνει ότι καλύτερο μπορεί για το πνευματικό όφελος της και την ωρίμανση της πίστης της.
Πολλοί γονείς έστειλαν ποικιλία γλυκών για τη βραδιά, δείγμα και αυτό ευχαριστιών προς τον π. Γιάννη, για ότι προσφέρει στα παιδιά τους.
Οι νέοι και οι νέες εκτός από τις προφορικές και τραγουδιστές ευχές τους, είχαν αναρτήσει και γραπτές στον πίνακα ανακοινώσεων της αίθουσας. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 6 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου