Νέα διοίκηση στην ΚΑΡΙΤΑΣ Νάξου – Τήνου

Νέα διοίκηση στην ΚΑΡΙΤΑΣ Νάξου – Τήνου
 

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 η Κάριτας Νάξου – Τήνου, σε συνεδρίασή της στην Αίθουσα της Αρχιεπισκοπής στην Ξινάρα Τήνου, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της στα μέλη της, μετά και την επίσημη πλέον νομιμοποίηση της από το Πρωτοδικείο Σύρου ως Φιλανθρωπική Οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας, Αναγνωρισμένο Σωματείο ΜΚΟ.

Διεξάχθηκαν και οι προγραμματισμένες εκλογές για τη νέα διοίκηση

της Κάριτας Νάξου – Τήνου, παρόντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου και του Εκκλησιαστικού Παραστάτη π. Νικολάου Ψάλτη, εφημερίου Αγίου Αγαπητού, Αγάπης Τήνου.

Ψήφισαν τα εγγεγραμμένα μέλη, τους εν δυνάμει υποψηφίους, κατ' αναλογία των εγγεγραμμένων υποστηρικτών από τις Καθολικές Ενορίες της Τήνου.

Μετά τη διαδικασία των εκλογών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος εξ ορισμού από τον Αρχιεπίσκοπο, σύμφωνα με το καταστατικό, ο κ. Αντώνης Δελατόλας, Κοινωνικός Λειτουργός. Μέλη εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι: Αιμιλία Παλαμάρη, Λαμπρινή Απέργη, Ελένη Ζαλώνη, Γιάννης Ψάλτης, Στέλλα Φωσκόλου και Αργύρης Μαραβέλλιας.

Νίκος Φώσκολος  

Φωτογραφικό Υλικό

[module-238]

 

 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Από την απόλυτη μη βία του Ευαγγελίου, στη Θεολογία του δίκαιου πολέμου (του Σεβ. Ιωάννη)

Αγαπητοί αναγνώστες, Επειδή μερικά από τα κείμενα μου, κυρίως στην πρώτη περίοδο, ήταν εξαιρετικά μακροσκελή και αναλυτικά, έχω την εντύπωση πως πέρασαν απαρατήρητα. Αποφάσισα, λοιπόν,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 28 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου