Νέα διοίκηση στην ΚΑΡΙΤΑΣ Νάξου – Τήνου

Νέα διοίκηση στην ΚΑΡΙΤΑΣ Νάξου – Τήνου
 

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 η Κάριτας Νάξου – Τήνου, σε συνεδρίασή της στην Αίθουσα της Αρχιεπισκοπής στην Ξινάρα Τήνου, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της στα μέλη της, μετά και την επίσημη πλέον νομιμοποίηση της από το Πρωτοδικείο Σύρου ως Φιλανθρωπική Οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας, Αναγνωρισμένο Σωματείο ΜΚΟ.

Διεξάχθηκαν και οι προγραμματισμένες εκλογές για τη νέα διοίκηση

της Κάριτας Νάξου – Τήνου, παρόντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου και του Εκκλησιαστικού Παραστάτη π. Νικολάου Ψάλτη, εφημερίου Αγίου Αγαπητού, Αγάπης Τήνου.

Ψήφισαν τα εγγεγραμμένα μέλη, τους εν δυνάμει υποψηφίους, κατ' αναλογία των εγγεγραμμένων υποστηρικτών από τις Καθολικές Ενορίες της Τήνου.

Μετά τη διαδικασία των εκλογών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος εξ ορισμού από τον Αρχιεπίσκοπο, σύμφωνα με το καταστατικό, ο κ. Αντώνης Δελατόλας, Κοινωνικός Λειτουργός. Μέλη εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι: Αιμιλία Παλαμάρη, Λαμπρινή Απέργη, Ελένη Ζαλώνη, Γιάννης Ψάλτης, Στέλλα Φωσκόλου και Αργύρης Μαραβέλλιας.

Νίκος Φώσκολος  

Φωτογραφικό Υλικό

[module-238]

 

 

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου