Νέα γιατρός-επιστήμονας-άνθρωπος στο νησί της Νάξου

Νέα γιατρός-επιστήμονας-άνθρωπος

στο νησί της Νάξου
 


 

Πάντοτε εντυπωσιάζουν οι υπηρέτες της υγείας και της επιστήμης όταν αυτοί οι άνθρωποι βάζουν πάνω από όλα την ανθρώπινη ευαισθησία τους και τον ασθενή άνθρωπο

Μία τέτοια γιατρό γνώρισα τον τελευταίο καιρό στο νησί της Νάξου, με τη βοήθεια της Διευθύντριας  της  Διαγνωστικής  Νάξου ΑΕ  κυρίας Μαριάννας Παπαδάκη.

Η Διαγνωστική ΑΕ της Νάξου εξυπηρετεί με τόση φροντίδα και χωρίς διάκριση όλους τους αρρώστους. Τη μόνη διάκριση που κάνει είναι στην επιλογή των γιατρών επιστημόνων με τους οποίους συνεργάζεται. Επιλέγει πάντοτε τους καλύτερους, όπως την γιατρό  δερματολόγο-αφροδισιολόγο κα Σοφία Ιακωβίδου στην  οποία πρόσφατα απευθύνθηκα  με την ιδιότητά της δερματολόγου.

Διαπίστωσα, ότι και σήμερα υπάρχουν νέοι επιστήμονες που διακρίνονται για το μεγάλο βαθμό κατάρτισης αλλά πάνω από όλα για την όμορφη, ευγενική και γελαστή συμπεριφορά τους. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και μπορεί κανείς να τους εμπιστευθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι βέβαιο πως στο τέλος θα τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους.

Αυτή την ευγνωμοσύνη μου εκφράζω και εγώ στην  γιατρό-επιστήμονα – άνθρωπο που τελευταία  έφθασε στο νησί και άνοιξε ιατρείο  στη Χώρα Νάξου. 

Όσα γράφω μπορείτε να τα διαπιστώσετε τηλεφωνώντας στον αριθμό 2285025610 και ζητώντας την κυρία Σοφία Ιακωβίδου

+Νικόλαος   

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

26η Κυριακή του Έτους (Α)

26η    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (A)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Δαν   3,31.29.30.43.42 Όσα έκανες σ’ εμάς, Κύριε, τα έκανες με κρίση αληθινή. Αμαρτήσαμε σε όλα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου