Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στον Κάμπο Τήνου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο χωριό Κάμπος στην Τήνο ο Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμή της Αγίας Τριάδας προστάτισσα της Ενορίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου πρώην Νάξου – Τήνου π. Νικολάου, με την συμμετοχή του Εφημερίου της Ενορίας π. Ιωάννη Σκλάβου, του π. Μάρκου και του Ιεροδιακόνου Μάριου Φώσκολου.
Αρκετοί ευλαβείς συμμετείχαν στον Εσπερινό τιμώντας την Αγία Τριάδα.
Στο τέλος της εσπερινής δέησης, ο Εφημέριος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Νικόλαο για ότι πρόσφερε στην τοπική Εκκλησία.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Στην Θεία Λειτουργία προΐστατο ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου – Τήνου Σεβασμιότατος π. Ιωσήφ Πρίντεζης και συλλειτούργησαν ο Εφημέριος της Ενορίας π. Ιωάννης Σκλάβος, ο π. Γεώργιος Ανδριώτης, ο π. Μάρκος Βιδάλης, ο π. Αλέξανδρος Πέρρος και ο Ιεροδιάκονος Μάριος Φώσκολος.
Τους ύμνους συνόδευε με το αρμόνιο ο κ. Γεώργιος Απέργης.
Ο Ναός ήταν όμορφα στολισμένος, όπως κάθε χρόνο, χάρη στους ευγενικούς και ανώνυμους δωρητές και ευλαβείς του Ναού.
Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Εφημέριος καλωσόρισε εκ μέρους της Ενορίας, του Συλλόγου και των κατοίκων του χωριού τον νέο της Ποιμένα. Του δώρισαν λίγο μέλι από ντόπιο παραγωγό, διότι το χωριό του Κάμπου είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία για την γιορτή του μελιού, η οποία διοργανώνετε κάθε χρόνο!
Μετά την Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία οι ενορίτες, κάτοικοι του Κάμπου πρόσφεραν φιλόξενο γεύμα στα σπίτια τους για τους ευλαβείς και φιλέορτους της Αγίας Τριάδας.

π Ι Σ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

«Σώμα Χριστού» στον απόστολο Παύλο

«ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ Δύο τύποι εκκλησίας   Όπως είναι γνωστό, η διδασκαλία περί «Σώματος Χριστού» δεν είναι ενιαία στις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου.

Προετοιμασία Μελλονύμφων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στην Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεσή του ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει: η συζυγική αγάπη που ενώνει τους συζύγους είναι μια αγάπη εξαγιασμένη, εμπλουτισμένη και φωτισμένη από

Angelus, 19 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα το Ευαγγέλιο μας δείχνει τον Ιησού που

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου