Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στον Κάμπο Τήνου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο χωριό Κάμπος στην Τήνο ο Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμή της Αγίας Τριάδας προστάτισσα της Ενορίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου πρώην Νάξου – Τήνου π. Νικολάου, με την συμμετοχή του Εφημερίου της Ενορίας π. Ιωάννη Σκλάβου, του π. Μάρκου και του Ιεροδιακόνου Μάριου Φώσκολου.
Αρκετοί ευλαβείς συμμετείχαν στον Εσπερινό τιμώντας την Αγία Τριάδα.
Στο τέλος της εσπερινής δέησης, ο Εφημέριος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Νικόλαο για ότι πρόσφερε στην τοπική Εκκλησία.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Στην Θεία Λειτουργία προΐστατο ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου – Τήνου Σεβασμιότατος π. Ιωσήφ Πρίντεζης και συλλειτούργησαν ο Εφημέριος της Ενορίας π. Ιωάννης Σκλάβος, ο π. Γεώργιος Ανδριώτης, ο π. Μάρκος Βιδάλης, ο π. Αλέξανδρος Πέρρος και ο Ιεροδιάκονος Μάριος Φώσκολος.
Τους ύμνους συνόδευε με το αρμόνιο ο κ. Γεώργιος Απέργης.
Ο Ναός ήταν όμορφα στολισμένος, όπως κάθε χρόνο, χάρη στους ευγενικούς και ανώνυμους δωρητές και ευλαβείς του Ναού.
Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Εφημέριος καλωσόρισε εκ μέρους της Ενορίας, του Συλλόγου και των κατοίκων του χωριού τον νέο της Ποιμένα. Του δώρισαν λίγο μέλι από ντόπιο παραγωγό, διότι το χωριό του Κάμπου είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία για την γιορτή του μελιού, η οποία διοργανώνετε κάθε χρόνο!
Μετά την Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία οι ενορίτες, κάτοικοι του Κάμπου πρόσφεραν φιλόξενο γεύμα στα σπίτια τους για τους ευλαβείς και φιλέορτους της Αγίας Τριάδας.

π Ι Σ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου