ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το πρωί έγινε η λήξη της λειτουργίας των κατηχητικών κέντρων Αγίου Νικολάου  Χώρας και Ποιμαντικής Ενότητας Στενής.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχή της Χώρας Τήνου, φιλοξενούμενα των ευγενικών και αγαπημένων αδελφών Ψάλτη Γιάννη και Λευτέρη στην επιχείρηση τους «Κάκτος» . Εκεί τα παιδιά, σε ένα εντυπωσιακά φιλόξενο περιβάλλον και πανέμορφο σε θέα, πέρασαν μερικές ώρες με προσευχή, κουίζ και ξενάγηση στον διατηρούμενο μύλο που ευρίσκεται στον ίδιο χώρο. Τα παιδιά άκουσαν από τον π. Μάρκο την ιστορία των μύλων γενικά και στη συνέχεια  τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν εσωτερικά στους χώρους του.

Ήταν μια όμορφη συνάντηση των παιδιών με τον Αρχιεπίσκοπο, τον υπεύθυνο και των δύο κατηχητικών κέντρων π. Μάρκο Φώσκολο, με τη βοήθεια της αδελφής Θηρεσίας η οποία, παρά τα όποια προβλήματα υγείας, δείχνει την μεγάλη της αγάπη και προσφορά της προς τα παιδιά, τους έφηβους και τους νέους. Παρόντες επίσης ο π. Πέτρος  αναπληρωτής εφημέριος της  Ποιμαντικής Ενότητας Στενής και ο υπεφημέριος Ιεροδιάκονος Ιωάννης. Η παρουσία των κατηχητριών Στέλλας, Νικολέτας και Άννας συνέβαλε στην παιδική αυτή συνάντηση η οποία ολοκληρώθηκε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου και ένα διπλό κέρασμα γλυκό και φρέσκο!

Αγαπητά μας Παιδιάς μας, τα κατηχητικά μας δεν το καλοκαίρι δεν θα λειτουργούν, αλλά μη ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο ή Κυριακή τα τελείται η Θεία Λειτουργία και για σας!

[module-460]

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου