Λήξη κατηχητικής χρονιάς

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στο προσκύνημα της Παναγίας Βρυσιώτισσας πραγματοποιήθηκε  η λήξη του κατηχητικού έτους 2021-2021.

Τα παιδιά μαζί με τους κατηχητές, της κατηχήτριες και μαζί με τους εφημέριους τους από όλο το νησί  συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Αρχιεπίσκοπο. Με μία σύντομη τελετή ευχαρίστησαν τον Θεό για το έτος που πέρασε  και και τις γνώσεις που απέκτησαν, έπαιξαν κατηχητικά παιχνίδια όπως το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Ένα κέρασμα ολοκλήρωσε την όλη εκδήλωση Λήξης του κατηχητικού έτους.

Τις επόμενες Κυριακές στους διάφορους ενοριακούς ναούς της Τήνου θα χορηγηθεί το Μυστήριο της Ευχαριστίας ενώ την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου θα χορηγηθεί το Μυστήριο του  Χρίσματος.

Καλή αντάμωση τον Οκτώβρη του 2022.

π.Ι.Σ.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

a_fragkiskos_2014_2.jpg

Ωράριο Θείων Λειτουργιών

   Οικισμός Ενορία 2-3 Ιουλίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Σάββατο 19.30 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου