ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ

Χθες το μεσημέρι, 16 Ιανουαρίου 2014, ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου ευλόγησαν την πίττα του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος της ιεράς νήσου Τήνου, με την παρουσία Κληρικών της νήσου, του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και του Περιφερειακού Συμβούλου Τήνου, εκπροσώπων των τοπικών φορέων, του Αντιπροέδρου και Μελών της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής, των Διοικητών, Αξιωματικών και Στελεχών του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, του Περιφερειακού Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου κ. Γεωργίου Αποστολή, του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Αλέξ. Αποστολάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων, Ναυτικών Πρακτόρων και καβοδετών.
Ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β΄ στον ευχετήριο χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου για τη σημαντική συμβολή τους στη διασφάλιση της τάξης και της ομαλής λειτουργίας του λιμένος Τήνου, που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και προσέφερε, από κοινού με τον Σεβ. κ. Νικόλαο, στο Υπολιμεναρχείο Εικόνα του Αγίου Νικολάου και στο Αστυνομικό Τμήμα Εικόνα του Δεσπότου Χριστού, ευχόμενος υγιεινό και  δημιουργικό το νέο τος
Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος απευθυνόμενος στους παρόντες κατά την κοπή της Βασιλόπιτας στο Υπολιμενερχείου Τήνου είπε μεταξύ άλλων:
Εύχομαι μέσα στο 2014 ο Υπουργός Ναυτιλίας να υπογράψει την αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου Τήνου σε Λιμεναρχείο. Ο τόπος το αξίζει!
Ο Υπολιμενάρχης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ευχαρίστησαν τους Σεβασμιοτάτους για την αποδοχή της προσκλήσεώς τους και την παρουσία τους στην τελετή, γιατί, όπως τόνισαν, θεωρούν απαραίτητη την ευλογία της Εκκλησίας για τη συνέχιση και την ευόδωση του έργου τους.Κατά την κοπή της πίτας στο Αστυνομικό Τμήμα Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος είπε μεταξύ άλλων:
«Εύχομαι κατά το έτος 2014 όλοι οι άνεργοι της Πατρίδας μας να βρουν μία τίμια εργασία και να είναι άεργοι μόνο οι Αστυνομικοί!»
 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝΟΥ
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου