ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ
 

Το Σάββατο το πρωί μετά την κατήχηση στο διενοριακό Κατηχητικό Κέντρο «Αγία Άγγελα» στο Μοναστήρι των Ουρσουλινών Αδελφών έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας με την παρουσία των κατηχητών, κατηχητριών και του Αρχιεπισκόπου μας π. Νικολάου.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

 

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στα παιδιά:

«Ο καινούριος χρόνος να είναι ευτυχισμένος για σας για τους γονείς σας και τα αδέλφια σας αλλά και για όλο τον κόσμο. Για να είναι όμως ευτυχισμένο το 2014 μόνο ένα τρόπος υπάρχει. Πρέπει  να τον ζήσουμε και αυτό το χρόνο μαζί με τον Χριστό.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

Στη ζωή μας και ανάμεσα στους φίλους μας και εκείνους που αγαπούμε να βάζουμε πάντοτε πρώτο το Χριστό και πάνω από όλους. Εκείνος, ενώ είναι Θεός, έγινε άνθρωπος για να μας δείξει πόσο μας αγαπά. Όμως εμείς πρέπει με όλη μας τη συμπεριφορά να του δείχνουμε ότι δεχόμαστε αυτή την αγάπη του και τον ευχαριστούμε. Να του λέμε συχνά ότι  κι’  εμείς τον αγαπούμε και θέλουμε να τον κάνουμε γνωστό και σε όλους τους άλλους φίλους μας. Ερχόμαστε πάντοτε στο Κατηχητικό Κέντρο για να μάθουμε, όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα για εκείνον και για τον Πατέρα του και το Άγιο Πνεύμα και να τα λέμε και στους άλλους φίλους μας.

Σας εύχομαι ο Κύριος να είναι πάντα μαζί σας και καλή χρονιά!» 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ

 

Στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν παρόντες εκτός από τους κατηχητές ιερείς, ο διάκονος Ιωάννης, οι λαϊκοί κατηχητές και όλο το προσωπικό που ασχολείται με το κατηχητικό κέντρο, οδηγοί και συνοδοί και βέβαια η οικοδέσποινα του κατηχητικού κέντρου αδ. Θηρεσία, η οποία μετά την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο αναρρώνει με γρήγορους ρυθμούς. Της ευχόμαστε να επανέλθει γρήγορα και δριμύτερη στα πρότερα πολύμορφα καθήκοντά της. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου