ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!


Ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη  για τη Θεία Λειτουργία της ημέρας  του  Πάσχα, την οποία τέλεσε ο Άγιος Πατέρας, ο Πάπας Φραγκίσκος. Συμμετείχαν τουλάχιστο 150.000  άτομα σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου  του Βατικανού.

Μετά την ευλογία «στην πόλη και στην οικουμένη» την οποία  έδωσε ο Άγιος Πατέρας από τον εξώστη του Αγίου Πέτρου,  είπε μόνο στην ιταλική γλώσσα μεταξύ άλλων: Απευθύνω τις ευχές μου για Καλό Πάσχα  σε όλους εσάς που φθάσατε σ’ αυτήν την πλατεία από πολλά μέρη του κόσμου.

Μεταφέρετε στις οικογένειες σας και στις κοινότητές σας  το χαρμόσυνο μήνυμα ότι ο Χριστός, η ειρήνη μας,  αναστήθηκε! Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας, σας ευχαριστώ για την προσευχή σας και για την μαρτυρία της πίστεώς σας.

Και πάλι Καλό Πάσχα  σε όλους!  Καλή όρεξη και καλή αντάμωση και πάλι!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου