ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ – ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 

Αγαπητοί επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στην εστίαση και στις κάθε λογής καφετέριες, σας συγχαίρω για τη μεγάλη υπομονή που κάνατε στη διάρκεια των έξη μηνών, που οι επιχειρήσεις σας έμειναν κλειστές και αντιμετωπίσαμε πολλά οικονομικά προβλήματα, τόσο εσείς όσο και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές που έμειναν χωρίς εργασία.

Σήμερα που άνοιξαν οι επιχειρήσεις σας, έστω και για την εξυπηρέτηση των πελατών σας στους εξωτερικούς χώρους, σας συγχαίρω και σας εύχομαι πολλές και καλές δουλειές, ώστε σύντομα να επιτραπεί η εξυπηρέτηση και σε εσωτερικούς χώρους και να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος των απωλειών σας.

Πάνω όμως απ’ όλα σας εύχομαι υγεία για σας και τις οικογένειές σας.

Χριστός Ανέστη
Καλό Πάσχα και του χρόνου καλύτερο!

+ Ν

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου