Κάλεσμα σε εθελοντική εργασία στο λόφο του Εξωμβούργου

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΙΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ :

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΣΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΕΡΓΑΣΙΑ

 

Αγαπητοί μας εθελοντές και ευλαβείς της Ιεράς Καρδίας

Ήρθε  πάλι η εποχή για τον καθαρισμό και το άσπρισμα των χώρων του συγκροτήματος της ΙΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ στο Ξώμπουργοόπως κάνουμε κάθε χρόνο χάριν της δικής σας προσφοράς .

Όλοι εμείς που συγκροτούμε την επιτροπή του προσκυνήματος και ειδικότερα ο π. Ιωσήφ, σας καλούμε την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 8.30΄ το πρωί και μέχρι τις 1.30΄ το μεσημέρι, να καθαρίσουμενα ασπρίσουμε, να καλλωπίσουμε και γενικά να φροντίσουμε το συγκρότημα, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους προσκυνητές και τους επισκέπτες του  κατά το φετινό καλοκαίρι.

Συνάμα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να συζητήσουμε τις γνώμες σας για την πορεία του προσκυνήματος, να πιούμε ένα καφέ κι ένα ρακί και να κάτσουμε στο καθιερωμένο γεύμα αμέσως μετά, για το οποίο, όπως πάντα, ήδη φροντίζει ο Ζεράρ.

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Σ΄ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ  ΜΑΣ

ΑΣ  ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ


Η επιτροπή του προσκυνήματος  

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου