ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Όπως κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα στο Βρυσί. Όπως πάντα τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος μας και αυτή τη φορά συλλειτούργησαν μαζί του οι ιερείς: π. Φραγκίσκος Βιδάλης, ο π. Δημήτριος Δαλέζιος, ο π. Πέτρος Σοκολόφσκυ και ο π. Ιωάννης Σκλάβος.
Ο καιρός ήταν σχεδόν καλοκαιρινός γι’ αυτό και η συμμετοχή των ευλαβών της Παναγίας ήταν πολύ καλή.
Προτρέπουμε τους εφημερίους της Τήνου, να υπενθυμίζουν στους πιστούς των ενοριών τους, ότι  με τις ικεσίες της Παναγίας είναι δυνατόν και σήμερα να υπάρξουν νέες ιερατικές και μοναχικές κλήσεις.  Λοιπόν τελευταία Πέμπτου του μήνα συναζόμαστε εκεί στο Βρυσί και επαναλαμβάνουμε στην Παναγία να πει στον Υιόν της και Κύριό της: «δεν έχουν νέους ιερείς, μοναχές και μοναχούς»!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου