ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
 

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, εορτή του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου πανηγύρισε, όπως κάθε χρόνο, το εκκλησάκι του Αγίου που βρίσκεται λίγο παρακάτω από την πρώην Σχολή των αδελφών Ουρσουλινών στην πόλη της Νάξου. Ενορίτες αλλά και ευλαβείς αδελφοί της ορθοδόξου Εκκλησίας παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία. Μαζί με τον εφημέριο συλλειτούργησε ο πανοσιολογιότατος don Natale Loda, καθηγητής του Ποντιφικού Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωάννη στο Λατερανό.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Κατερίνα για τον ευπρεπισμό του ναού και τη φροντίδα της προς αυτόν. Η φροντίδα προς έναν Ιερό Ναό είναι σημάδι ευλάβειας και αγάπης, ανθρώπων απλών που με αυτόν τον τρόπο θέλουν να προσφέρουν από το λίγο τους στο Θεό και την Εκκλησίας Του.
Μετά τη Θεία Λειτουργία υπήρξε κέρασμα προς όλο το εκκλησίασμα, ενώ στη συνέχεια η κυρία Barozzi υποδέχτηκε όσους επιθυμούσαν στη φιλόξενη οικία της στο Κάστρο της Νάξου.

π.Γ.Π.

[module-481]

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 23 Φεβρουαρίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το  Πνεύμα 

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 24-25.2.2024

Οικισμός Ενορία  24 -25 Φεβρουαρίου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 24/2 Σάββατο   17.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου