ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
 

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, εορτή του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου πανηγύρισε, όπως κάθε χρόνο, το εκκλησάκι του Αγίου που βρίσκεται λίγο παρακάτω από την πρώην Σχολή των αδελφών Ουρσουλινών στην πόλη της Νάξου. Ενορίτες αλλά και ευλαβείς αδελφοί της ορθοδόξου Εκκλησίας παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία. Μαζί με τον εφημέριο συλλειτούργησε ο πανοσιολογιότατος don Natale Loda, καθηγητής του Ποντιφικού Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωάννη στο Λατερανό.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Κατερίνα για τον ευπρεπισμό του ναού και τη φροντίδα της προς αυτόν. Η φροντίδα προς έναν Ιερό Ναό είναι σημάδι ευλάβειας και αγάπης, ανθρώπων απλών που με αυτόν τον τρόπο θέλουν να προσφέρουν από το λίγο τους στο Θεό και την Εκκλησίας Του.
Μετά τη Θεία Λειτουργία υπήρξε κέρασμα προς όλο το εκκλησίασμα, ενώ στη συνέχεια η κυρία Barozzi υποδέχτηκε όσους επιθυμούσαν στη φιλόξενη οικία της στο Κάστρο της Νάξου.

π.Γ.Π.

[module-481]

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου