ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ;

 

Με αφορμή την κοινοποίηση των δρομολογίων του νέου KATAMARANMASTERJETτης ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ  SEAJETS, που ενώ προσεγγίζει το λιμάνι της Τήνου για να εξυπηρετήσει όσους επιβάτες επιθυμούν να επισκεφθούν και με το αυτοκίνητό τους τα νησιά Νάξο και Σαντορίνη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην επιστροφή δεν προσεγγίζει την Τήνο με αποτέλεσμα όσοι πάρουν μαζί τους το αυτοκίνητο να είναι υποχρεωμένοι να το αφήσουν  στη Σαντορίνη ή στη Νάξο και εκείνοι να επιστρέψουν στην Τήνο με άλλο πλοίο, ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου Νικόλαος έστειλε στη SEA JETS ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ (Ηλιόπουλος Μάριος) την παρακάτω επιστολή:

Αρ.Πρωτ.  195/2014
Αρ. Φακ.   900/900Ζ

Νάξος 28/5/2014

Προς τη SEA JETS ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ (Ηλιόπουλος Μάριος)
Γούναρη Δ. 2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ

Αξιότιμοι κύριοι,

γνωρίζοντας την εξυπηρέτηση που εξασφαλίζει η Κοινοπραξία σας από πολλά χρόνια και στις Κυκλάδες, χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι πληροφορήθηκα,  ότι από  τις 30 Μαΐου 2014 θα εμπλουτιστούν τα δρομολόγια των πλοίων σας προς τις Κυκλάδες με ακόμη ένα σύγχρονο και αξιόπλοο καταμαράν το master jet που θα εκτελεί το δρομολόγιο  Πειραιά-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Ίο και Σαντορίνη.

Όσον αφορά στο νησί της Τήνου, με τη δρομολόγηση του νέου πλοίου σας, εξασφαλίζεται  η σύνδεση και με τη Νάξο που μεταφέρει και το αυτοκίνητο των επιβατών. Αυτό είναι μία κάλυψη ενός κενού που παρατηρήθηκε πέρσι το καλοκαίρι το οποίο τώρα εσείς καλύπτετε επιτυχώς.

Όμως με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως δεν εξασφαλίζεται και η επιστροφή στην Τήνο για όσους Τηνιακούς θα θελήσουν να επισκεφθούν και με το αυτοκίνητό τους τα νησιά Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, καθώς δε μπορούν να επιστρέψουν στην Τήνο με το αυτοκίνητό τους, διότι κατά την επιστροφή το πλοίο σας δεν προσεγγίζει το νησί της Τήνου!

Σας ζητώ να εξετάσετε το πρόβλημα αυτό και να θελήσετε να εξυπηρετήστε σωστά τους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν το master jet από την Τήνο για  να επισκεφθούν τα πιο πάνω νησιά,  ώστε να επιστρέψουν και πάλι στο νησί τους με το αυτοκίνητό τους

Σας ευχαριστώ που θα λάβετε σοβαρά αυτήν την πρόταση μου κι εύχομαι καλορίζικο το master jet,  καλά ταξίδια και πάντα πλήρες.

Σας συγχαίρω για την ευγενική και υποδειγματική συμπεριφορά των αξιωματικών και του πληρώματος των πλοίων  σας και σας ευχαριστώ για την προς το άτομο μου εξυπηρέτηση εκ μέρους της κοινοπραξίας σας.  

Με εξαιρετική τιμή

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη – Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Μανώλη Μαργαρίτη – Δήμαρχο Νάξου
κ. Παναγιώτη Κροντιρά – Δήμαρχο Τήνου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου