Η Τήνος “δίπλα” στους πρόσφυγες της Μυτιλήνη

Η Τήνος "δίπλα" στους πρόσφυγες της Μυτιλήνη
 

Η Τήνος δείχνει και σήμερα το κοινωνικό της πρόσωπο. Κάτοικοι του νησιού μαζεύουν Παιδικά & Βρεφικά ρούχα, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη, πάνες, φάρμακα κ.α. για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Μυτιλήνη.

Η προσέλευση του κόσμου είναι πραγματικά μεγάλη. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι κούτες είναι γεμάτες από τα πράγματα που φέρνουν οι κάτοικοι του νησιού. Συνολικά μαζεύτηκαν 84 κούτες. Αναλυτικά: 34 κούτες παιδικά ρούχα, 23 κούτες γάλατα εβαπορέ, 5 κούτες γάλα σκόνη και κρέμες, 10 κούτες πάνες, 5 κούτες παιδικά παπούτσια, 3 κούτες φάρμακα, 4 κούτες ξηρά τροφή.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους φορείς: Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τήνου, ανοικτή επιτροπή αλληλεγγύης Τήνου, δράση Πολιτών Τήνου, Σύλλογο Γυναικών Τήνου και τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος».

Πηγή:tinos today

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 26 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023     Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Πέμπτη Κυριακή της Τεσσαρακοστής, το Ευαγγέλιο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 27 Μαρτίου  2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου