Η πρώτη συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιωσήφ και Πρεσβυτέρων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 η πρώτη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιωσήφ με τους Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου. Σχεδόν όλοι οι κληρικοί ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου συμμετείχαν στη συνάντηση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα Χώρας Τήνου, μέσα σε μια θερμή, αδελφική και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την απαγγελία της Ακολουθίας της Μεσαίας Ώρας.
Έπειτα το λόγο πήρε ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, ο οποίος καλωσόρισε, χαιρέτισε το Σεβασμιότατο Ιωσήφ και του πρόσφερε, στο όνομα όλου του Ιερού Κλήρου, τρεις χρυσές καρφίτσες που θα τοποθετηθούν στο ωμοφόριό του. Ακολούθησε συζήτηση γύρω από διάφορα θέματα και το πρωινό ολοκληρώθηκε την θεομητορική προσευχή Regina Caeli.

Το μεσημέρι όλοι οι Αδελφοί και συνεργάτες Ιερείς, μαζί με τους δύο Αρχιεπισκόπους και τις Μοναχές του Βρυσιού συνέφαγαν μαζί ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μια διαφορετική και εποικοδομητική ημέρα.

πγπ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου