Η πρώτη εμψύχωση των τμημάτων της Ε.Κ.Ν.Ε.

 Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Κ.Ν.Ε.

 

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 τα μέλη της ΕΚΝΕ Τήνου πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με τα παιδιά του Λυκείου, ενώ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με τα παιδιά του Γυμνασίου.

Πριν από δυο εβδομάδες είχε προηγηθεί η συνάντηση γνωριμίας και έναρξης του επίσημου προγράμματος. Η δομή της εμψύχωσης στηρίχτηκε στο διάλογο μεταξύ των νέων και μέσα από παιχνίδια και ερωτήσεις αναπτύχθηκε η συζήτηση.

Οι συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας φέρνουν νέες προκλήσεις για τα τμήματα της Ε.Κ.Ν.Ε. Τήνου, οι οποίες χάρη στην ισχυρή θέληση και συνεργασία εμψυχωτών και νεολαίας θα αντιμετωπιστούν.

Με τους νέους του Λυκείου ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 8.00μ.μ., ενώ με τους εφήβους του Γυμνασίου για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ., πάντα στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου, στην Παλλάδα.

Σας περιμένουμε!

Από τα γραφία της ΕΚΝΕ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΕΜΠΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2023      Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου