Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Η Εκκλησία της Τήνου κάθεεε τελευταία Πέμπτη του μήνα συνάζεται στο Θεομητορικό της Προσκύνημα και προσεύχεται για τις ιερατικές και μοναχικές κλήσεις.
Αυτό έγινε και την περασμένη Πέμτπη 30 Ιουνίου.
Τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, ως συνήθως, από το Σβσμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο και συλλειτούργηαν μαζί του αυτή την Πέμπτη ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Νικολάου στη χώρα της τήνου και του Αγίου Αντωνίου στο Σμαρδάκιτο, π. Μάρκος, ο εφημέριος Μυκόνου και Σάμου π. Ριχάρδος και  ο  εφημέριος της Ποιμαντικης Ενότητας Κώμης, π. Πέτρος.

 

Κάνουμε έκκληση στους εφημερίους, να υπενθυμίζουν  κάθε μήνα για την ημέρα προσευχής για τις κλήσεις και παρακαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς, να ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή τους. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου