Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΝΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΝΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

 

Με την ευκαιρία Της γιορτής του Χριστού Βασιλιά γιορτάσαμε κι εμείς οι έφηβοι και νέοι της Τήνου με το δικό μας μοναδικό τρόπο!!!
Μιας και έχουμε τόσο όμορφα χωριά και τόσο όμορφα μονοπάτια στο νησί μας αποφασίσαμε να κάνουμε μια πεζοπορία, πλημμυρισμένοι όλοι μας από κέφι και χαρά, πήγαμε να συναντήσουμε το Χριστό Βασιλιά μας

Ο Θεός μας έκανε ένα ακόμη δώρο, τον καιρό, που ήταν υπέροχος, με λίγο κρύο, αλλά με μια λιακάδα που αγκαλιάζε ολα τα καταπράσινα λειβάδια της Στενής και της Ποταμιάς !!
Πραγματικαήτανυπέροχα!!

Γιορτάσαμε όλοι οι νέοι της Τήνου ενωμένοι και ευτυχισμένοι, όλα τα μονοπάτια πλημμύρισαν απο δυνατά γέλια , φωνές και αστεία των παιδιών και των νέων όλης της Τήνου!!

Κατα τη διάρκεια της διαδρομής ο ένας βοηθούσε τον άλλο για να μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια… Ήταν το χέρι του Θεού εκείνο που μας βοήθησε και μας προστάτευσε….

   Ο τελικός μας προορισμός ήταν στην " Κιουρά ", στην Βασίλισσα των Αγγέλων όπου ξεκουραστήκαμε μετά τον περίπατό μας και τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία προς τιμή του Χριστού Βασιλιά, προστάτη της Νεολαίας.

Προσευχηθήκαμε και γιορτάσαμε γεμίζοντας όλο το εκκλησάκι με τους ψαλμούς και τους χαρμόσυνους ύμνους μας!!

Εκεί είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με το Θεό, να τον ευχαριστήσουμε για τα όμορφα δώρα που μας πρόσφερε απλόχερα….
Οιφωνέςμαςενώθηκανμεταξύ τους, έφηβοικαινέοι, προσευχηθήκαμετραγουδήσαμεκαι υμνήσαμε το Χριστό Βασιλιά!!!

Ένα καινούριο λειτουργικό έτος ξεκινά, με νέες ιδέες, με νέα πιο ανανεωμένη διάθεση όλων των νέων μας για έναν κοινό στόχο όλων μας .. Την αγάπη του Θεού …..

Τέλος, ήταν για όλους μας μια όμορφη εμπειρία και ευχόμαστε του χρόνου και κάθε χρόνο να μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιες κοινές εμπειρίες που μας ενώνουν και ενδυναμώνουν την πίστη μας στο Θεό.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Φωτογραφικό Υλικό

[module-239]

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου