Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ

Αρ.Πρωτ. 237/2014
Αρ. Φακ.  001/00700Β

Τήνος 1/7/2014

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ

 

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου απευθύνει προς τον Θεό Πατέρα δεήσεις ικετεύοντάς Τον να στείλει το Πανάγιο Πνεύμα στον εκλεγμένο Επίσκοπο Σύρου, Θήρας και Αποστολικό Τοποτηρητή Κρήτης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Παν/τατο π. Πέτρο Στεφάνου, ώστε με την  επισκοπική χειροτονία του, η οποία θα γίνει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014  στις 7 μ.μ. στον υπαίθριο Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Σύρο, να τον καθαγιάσει και να τον καταστήσει άξιο ποιμένα της νοητής ποίμνης του Χριστού  για να την οδηγεί με την άοκνη ποιμαντική του φροντίδα στα πράσινα λιβάδια και στις αστείρευτες πηγές της σωτηρίας.

Όσοι Τήνιοι δε θα μπορέσουν να παραστούν στην επισκοπική χειροτονία του μπορούν να παρακολουθήσουν την όλη ιεροτελεστία, σε απευθείας μετάδοση:

http://www.greekcatholics.gr/ Η μετάδοση θα γίνει σε συνεργασία με την ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση.

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-’Ανδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου