Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ

 

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 
ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ

Ειδική επιτροπή με την καθοδήγηση του ιεροδιακόνου Ιωάννη Σκλάβου, αναπληρωτή Εκκλησιαστικού Παραστάτη της Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος και Εκκλησιαστικού Παραστάτη της Καθολικής Νεολαίας Τήνου και την άψογη συνεργασία με τον Εκκλησιαστικό Παραστάτη π. Νίκο Ρούσσου, εργάζεται πυρετωδώς για την 12η Πανελλήνια Συνάντηση της Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος που θα γίνει στην Τήνο από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015.

        Προ ημερών συμμετείχα σε μία από τις Συνεδριάσεις της Επιτροπής και έφυγα ενθουσιασμένος. Ο ζηλωτής ιεροδιάκονος Ιωάννης, η πάντα νέα Στέλλα, ο χαρισματικός Χρήστος, η ήρεμη Μελίνα, το χαριτωμένο δίδυμο Άννα και Ρένα, η ταλαντούχος Φραγκίσκα, η γελαστή Ελένη, το κρυφό ταλέντο ο Ιωσήφ, αποτελούν μία δυναμική ομάδα η οποία εργάζεται πυρετωδώς και εγγυάται την καλύτερη επιτυχία της Πανελλήνιας αυτής Συνάντησης στο νησί της Τήνου.

Η αφίσα της Εκδήλωσης που κυκλοφορεί είναι ένα πρώτο δείγμα της πρωτοτυπίας που θα υπάρξει. Το πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο, το υλικό παράγεται, καθημερινά αναζητούνται συνεργάτες, χορηγοί, δωρητές. Άλλες πρωτοτυπίες και εκπλήξεις που δεν ανακοινώνονται, αποδεικνύουν ότι στην Επιτροπή αυτή αντάμωσαν  άτομα που χαρακτηρίζονται από  τον πλούτο ιδεών, την αγάπη τους για τη νεολαία, την αγάπη τους για την Εκκλησία και για τον τόπο τους. Όλα αυτά μαζί σίγουρα θα είναι μια χρήσιμη προσφορά προς τα σημερινά νιάτα της Εκκλησίας μας.
 

Συγχαίρω όλα τα μέλη της Επιτροπής και τα παρακαλώ να μην κουράζονται πολύ και να μην ξενυχτούν από τώρα, για να παραμείνουν νηφάλιοι και ακμαίοι μέχρι το τέλος. Έτσι θα βοηθήσουν τις νέες και τους νέους που θα έλθουν στην Τήνο και τους νέους και τις νέες που θα ανταμώσουν στο νησί να φύγουν ανανεωμένοι, χαρούμενοι και με την επιθυμία να επιστρέψουν.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιανουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου