Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Στην τοπική μας Εκκλησία εκτός από την προετοιμασία των παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος, γίνεται και παράλληλη προετοιμασία των γονέων τους. Αυτή η προετοιμασία εξασφαλίζεται σε τέσσερεις κατηχητικές συναντήσεις.

Χθες το βράδυ 20 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα  υποδοχής  της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα Τήνου, έγινε η δεύτερη συνάντηση των γονέων των  δώδεκα παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος την Κυριακή της Πεντηκοστής του 2016.     Η πρώτη συνάντηση όπως  και η τελευταία γίνονται  πάντοτε από τον Αρχιεπίσκοπο και οι δύο άλλες ανατίθενται σε ιερείς.

Τη χθεσινή  συνάντηση εξασφάλισε ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής μας, με την παρουσία και  των δύο κατηχητριών που κατηχούν τα παιδιά  για το Μυστήριο του Χρίσματος: αδ. Θηρεσίας Φόνσου και κυρίας Νικολέτας Φωσκόλου.

Οι γονείς, παρά τον βροχερό καιρό, έδωσαν το «παρών» και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία του π. Φραγκίσκου, ο οποίος παρουσία τη Θεολογία του Μυστηρίου του Χρίσματος.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου