Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Στην τοπική μας Εκκλησία εκτός από την προετοιμασία των παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος, γίνεται και παράλληλη προετοιμασία των γονέων τους. Αυτή η προετοιμασία εξασφαλίζεται σε τέσσερεις κατηχητικές συναντήσεις.

Χθες το βράδυ 20 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα  υποδοχής  της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα Τήνου, έγινε η δεύτερη συνάντηση των γονέων των  δώδεκα παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος την Κυριακή της Πεντηκοστής του 2016.     Η πρώτη συνάντηση όπως  και η τελευταία γίνονται  πάντοτε από τον Αρχιεπίσκοπο και οι δύο άλλες ανατίθενται σε ιερείς.

Τη χθεσινή  συνάντηση εξασφάλισε ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής μας, με την παρουσία και  των δύο κατηχητριών που κατηχούν τα παιδιά  για το Μυστήριο του Χρίσματος: αδ. Θηρεσίας Φόνσου και κυρίας Νικολέτας Φωσκόλου.

Οι γονείς, παρά τον βροχερό καιρό, έδωσαν το «παρών» και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία του π. Φραγκίσκου, ο οποίος παρουσία τη Θεολογία του Μυστηρίου του Χρίσματος.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Γ

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ   Κύκλος Γ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 48 [47], 10-11) Αναπολούμε, Κύριε, το έλεός σου, μέσα στο ναό σου. Όπως,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 12ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 25 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου