Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Στην τοπική μας Εκκλησία εκτός από την προετοιμασία των παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος, γίνεται και παράλληλη προετοιμασία των γονέων τους. Αυτή η προετοιμασία εξασφαλίζεται σε τέσσερεις κατηχητικές συναντήσεις.

Χθες το βράδυ 20 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα  υποδοχής  της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα Τήνου, έγινε η δεύτερη συνάντηση των γονέων των  δώδεκα παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος την Κυριακή της Πεντηκοστής του 2016.     Η πρώτη συνάντηση όπως  και η τελευταία γίνονται  πάντοτε από τον Αρχιεπίσκοπο και οι δύο άλλες ανατίθενται σε ιερείς.

Τη χθεσινή  συνάντηση εξασφάλισε ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής μας, με την παρουσία και  των δύο κατηχητριών που κατηχούν τα παιδιά  για το Μυστήριο του Χρίσματος: αδ. Θηρεσίας Φόνσου και κυρίας Νικολέτας Φωσκόλου.

Οι γονείς, παρά τον βροχερό καιρό, έδωσαν το «παρών» και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία του π. Φραγκίσκου, ο οποίος παρουσία τη Θεολογία του Μυστηρίου του Χρίσματος.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

15η Κυριακή του Έτους

15η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (B)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 17[16], 15                         Εγώ, Κύριε, μες στη δικαιοσύνη, θα δω το πρόσωπό Σου, θα χορτάσω

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ Σάββατο 13 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου