Η Αγία Μαρίνα γιορτάστηκε στο Βρυσί με πολύ αέρα

Η Αγία Μαρίνα γιορτάστηκε στο Βρυσί με πολύ αέρα
 

Γράφει ο Νίκος Φώσκολος

Τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην ευρύτερη περιοχή του Βρυσιού της Τήνου από τον εφημέριο Κάμπου, Κτικάδου κλπ. π. Γεωργίου Ανδριώτη.

Επιμελητής και πανηγυριστής ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου Δήμου Τήνου Ιάκωβος Απέργης και η οικογένειά του, η οποία έχει "υιοθετήσει" το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, τιμώντας και τη σύζυγο του Αντιδημάρχου η οποία ονομάζεται Μαρίνα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκαν κεράσματα από την οικογένεια του Ιακώβου Απέργη, η οποία κάθε χρόνο φροντίζει για το πανηγύρι της Αγίας.

Στην περιοχή, η οποία βλέπει στο Βοριά την Κολυμπήθρα και στο Νοτιά τον Όρμο του Αγίου Ρωμανού, ο αέρας που φυσούσε μανιωδώς, δυσκόλευε την κίνηση των παρευρισκομένων.

 

Παρόντες στο πανήγυρη, ο Δήμαρχος Τήνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου, κάτοικοι της περιοχής Τ.Κ. Κάμπου, φίλοι της εορτάζουσας οικογένειας και ευλαβείς της Αγίας Μαρίνας.

 

Πηγή: tiniaki.com

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Γ

14η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ   Κύκλος Γ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 48 [47], 10-11) Αναπολούμε, Κύριε, το έλεός σου, μέσα στο ναό σου. Όπως,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 12ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 25 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου