Η Αγία Μαρίνα γιορτάστηκε στο Βρυσί με πολύ αέρα

Η Αγία Μαρίνα γιορτάστηκε στο Βρυσί με πολύ αέρα
 

Γράφει ο Νίκος Φώσκολος

Τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην ευρύτερη περιοχή του Βρυσιού της Τήνου από τον εφημέριο Κάμπου, Κτικάδου κλπ. π. Γεωργίου Ανδριώτη.

Επιμελητής και πανηγυριστής ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου Δήμου Τήνου Ιάκωβος Απέργης και η οικογένειά του, η οποία έχει "υιοθετήσει" το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, τιμώντας και τη σύζυγο του Αντιδημάρχου η οποία ονομάζεται Μαρίνα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκαν κεράσματα από την οικογένεια του Ιακώβου Απέργη, η οποία κάθε χρόνο φροντίζει για το πανηγύρι της Αγίας.

Στην περιοχή, η οποία βλέπει στο Βοριά την Κολυμπήθρα και στο Νοτιά τον Όρμο του Αγίου Ρωμανού, ο αέρας που φυσούσε μανιωδώς, δυσκόλευε την κίνηση των παρευρισκομένων.

 

Παρόντες στο πανήγυρη, ο Δήμαρχος Τήνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου, κάτοικοι της περιοχής Τ.Κ. Κάμπου, φίλοι της εορτάζουσας οικογένειας και ευλαβείς της Αγίας Μαρίνας.

 

Πηγή: tiniaki.com

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου