Επισκοπή στον Καναδά ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στο ναό

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΖΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΟ

 

 

Πρόκειται για την Επισκοπή του Grand Falls που βρίσκεται στην επαρχία Newfoundland και Labrador στον Ανατολικό Καναδά. Πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης καλούνται να επιδείξουν όσοι έχουν ηλικία 12 έτη και άνω προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία, τα άλλα Μυστήρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους των ενοριών.

«Από τις 22 Οκτωβρίου 2021 θα είναι υποχρεωτικό για όλα τα άτομα 12 ετών και άνω που επιθυμούν να παρευρεθούν στις Λειτουργίες ή τις Ακολουθίες στις Εκκλησίες μας να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χρησιμοποιώντας το Vaccine Passport: NLVaxPass ή επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσιάζοντας τον κωδικό QR τους πριν την είσοδό τους στις εκκλησίες μας», ανέφερε σε επιστολή του προς τους εφημερίους της εκκλησιαστικής του επαρχίας ο επίσκοπος Ρόμπερτ Άντονι Ντάνιελς.

Στον Καναδά χώροι λατρείας, στούντιο γιόγκα, κομμωτήρια, αίθουσες μπόουλινγκ, αίθουσες δεξιώσεων, εστιατόρια, μπαρ και αρένες χόκεϊ είναι όλες τοποθεσίες όπου απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού.

Όσοι έχουν συμπληρώσει πρόσφατα τα 12 χρόνια ζωής θα έχουν τρίμηνη «περίοδο χάριτος» ώστε να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 ώστε να ενταχθούν στο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων.

πηγή: catholicnewsagency.com

φωτο: bbc

πγπ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου