Επισκοπή στον Καναδά ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στο ναό

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΖΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΟ

 

 

Πρόκειται για την Επισκοπή του Grand Falls που βρίσκεται στην επαρχία Newfoundland και Labrador στον Ανατολικό Καναδά. Πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης καλούνται να επιδείξουν όσοι έχουν ηλικία 12 έτη και άνω προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία, τα άλλα Μυστήρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους των ενοριών.

«Από τις 22 Οκτωβρίου 2021 θα είναι υποχρεωτικό για όλα τα άτομα 12 ετών και άνω που επιθυμούν να παρευρεθούν στις Λειτουργίες ή τις Ακολουθίες στις Εκκλησίες μας να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χρησιμοποιώντας το Vaccine Passport: NLVaxPass ή επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσιάζοντας τον κωδικό QR τους πριν την είσοδό τους στις εκκλησίες μας», ανέφερε σε επιστολή του προς τους εφημερίους της εκκλησιαστικής του επαρχίας ο επίσκοπος Ρόμπερτ Άντονι Ντάνιελς.

Στον Καναδά χώροι λατρείας, στούντιο γιόγκα, κομμωτήρια, αίθουσες μπόουλινγκ, αίθουσες δεξιώσεων, εστιατόρια, μπαρ και αρένες χόκεϊ είναι όλες τοποθεσίες όπου απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού.

Όσοι έχουν συμπληρώσει πρόσφατα τα 12 χρόνια ζωής θα έχουν τρίμηνη «περίοδο χάριτος» ώστε να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 ώστε να ενταχθούν στο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων.

πηγή: catholicnewsagency.com

φωτο: bbc

πγπ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 29 Μαρτίου 2023      Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου