ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Από τη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος, ο π. Ριχάρδος και ο π. Λέων  πέρασαν στην Μυτιλήνη. Εκεί ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος είχε συνεργασία με τον κ. Παύλο Τριανταφυλλίδη, το νέο Διευθυντή της Αρχαιολογικής Υπηρεσία στη Μυτιλήνη και άλλα στελέχη τη Υπηρεσίας αυτής και εξετάστηκε πρόθεση της Υπηρεσίας για την τοποθέτηση θέρμανσης ψύξης στο Ναό της Μυτιλήνης.
Το απόγευμα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου και ο Αρχιεπίσκοπος είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί προς τους παρόντες ενορίτες και να τους προτείνει μερικές σκέψεις για να προετοιμαστούν σωστά να εορτάσουν το Μεγάλο Μυστήριο της Γέννησης του Χριστού.
Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε με όλους μία φιλική συνάντηση και καταρτίστηκε από κοινού, με τη βοήθεια του Εφημερίου, το Πρόγραμμα για τις εορτές τν Χριστουγέννων.
Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι ο ίδιος θα εξυπηρετήσει πνευματικά την ενορία της Χίου για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Θα  επιστρέψει στη Χίο την παραμονή των Χριστουγέννων, ώστε  ο π. Λέων να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την ενορία της Μυτιλήνης.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18 Ιουλίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου