ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΞΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΞΟΥ
 

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 επισκέφθηκε την Ιερά Μητροπόλη Νάξου ο γάλλος ευρωβουλευτής κ. Jean Luc Schaffhauser με τη σύζυγό του Άννα. Παρακολούθησαν την απογευματινή κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου των Ιπποτών της Ρόδου στο λιμάνι της Νάξου, ενώ το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη στο Κάστρο και ξεναγήθηκαν στο Εκκλησιαστική Μουσείο, την Καπέλλα, το Μοναστήρι των Καπουκίνων και τη Μονή Ουρσουλινών.

Ο κ. Schaffhauser εξέφρασε το θαυμασμό του για τον πολιτιστικό και πνευματικό πλούτο που κατέχει η Καθολική Μητρόπολη Νάξου, ενώ δήλωσε το ενδιαφέρον του προκειμένου αυτός ο πλούτος να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε μια τέτοια προσπάθεια, τόνισε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης.

π.Γ.Π. 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου