Επιμόρφωση Κατηχητών και Εμψυχωτών

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΤΩΝ

 

Την Τετάρτη 3 Νοέμβριου 2021 πραγματοποιήθηκε στην ενοριακή αίθουσα του Αγ. Νικολάου πόλεως Τήνου επιμορφωτική συνάντηση των κατηχητών και των εμψυχωτών της νεολαίας υπό την καθοδήγηση της θεολόγου και Γραμματέως της Συνοδικής Επιτροπής για την Κατήχηση και τον Ευαγγελισμό κυρίας Άννα Μαρίας Πρίντεζη.

Σε μια πρώτη συνάντηση με τους κατηχητές η κα. Πρίντεζη παρουσίασε το διδακτικό υλικό που η Συνοδική Επιτροπή παρέχει για κατήχηση, ενώ συνάμα επεξήγησε τα επίσημα έγγραφα της Εκκλησίας μας για την κατήχηση και τους κατηχητές. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν επιμέρους επιμορφωτικές συναντήσεις με τους κατηχητές σύμφωνα με την τάξη και την ηλικία των παιδιών που κατηχούνται.

Στη δεύτερη συνάντηση με τους εμψυχωτές της νεολαίας, η κα. Πρίντεζη παρουσίασε το υλικό των εμψυχώσεων και έδωσε κάποιες κατευθυντήριες συμβουλές για την πραγματοποίηση των εμψυχώσεων.

Κατηχητές και εμψυχωτές έμειναν ενθουσιασμένοι από τις συναντήσεις και ευχαριστούν θερμά την κα. Άννα Μαρία Πρίντεζη για την πολύτιμη βοήθεια της.

π. Α.Π

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΕΜΠΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2023      Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου