Επίσκεψη στην Τήνο του Επαρχιακού Ηγουμένου του Τάγματος του «Ενσαρκωμένου Λόγου»

 Την περασμένη εβδομάδα (13 – 20/6/2021) λάβαμε την επίσκεψη του Επαρχιακού Ηγουμένου του Τάγματός μας, π. Andrés Bonello.
Έφτασε στην Τήνο την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, με σκοπό να επισκεφτεί την Κοινότητά μας, για να γνωρίσει βαθύτερα την κατάσταση και τα καθήκοντα που εκτελεί στην Αρχιεπισκοπή μας.
Την Παρασκευή, ο πατέρας Andrés συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Σεβασμιότατο πατέρα Ιωσήφ, για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης. Συζήτησαν για τα έργα που πραγματοποιούνται από το Τάγμα στην Αρχιεπισκοπή και για μελλοντικά σχέδια. Τέλος, ο πατέρας Andrés ανανέωσε τη διάθεση του Τάγματος να συνεργαστεί σε ό,τι είναι απαραίτητο με την τοπική Εκκλησία. Έπειτα συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο πατέρα Νικόλαο για να τον ευχαριστήσει και πάλι για την εμπιστοσύνη και τη γενναιοδωρία του στο Τάγματός μας.
Κατά τη διάρκεια των ημερών που πέρασε στην Τήνο, μπόρεσε να επισκεφτεί τις Ενορίες που εξυπηρετεί η κοινότητά μας, καθώς και το Ιερό Προσκύνημα της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Εξώμβουργο. Επιπλέον, επισκέφτηκε την Κοινότητα των Αδελφών στο Βρυσί, αφού είναι μέρος της Θρησκευτικής Οικογένειας του Ενσαρκωμένου Λόγου και συνεργάζονται με τα μέλη του Τάγματός μας.
Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής, στον Καθεδρικό Ναό, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο και τον τοπικό κλήρο.
Την Τρίτη επέστρεψε στη Ρώμη, πολύ ικανοποιημένος και με μεγάλο ενθουσιασμό.
Προσευχόμαστε στον Θεό να συνεχίσει να συνοδεύει και να ευλογεί το έργο του Τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου στην τοπική μας Εκκλησία.

π. Ιωσήφ Rossi

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής (του Σεβ. Νικολάου)

  ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Στη σημερινή ευαγγελική περικοπή ακούσαμε είναι ένα από τα πιο γνωστά επεισόδια του Ευαγγελίου, ο «πολλαπλασιασμός των άρτων».

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου