Ενορία Ποταμιάς Τήνου: ετήσια πανήγυρη της Παναγίας του Καρμήλου

 

Εόρτασε η ενορία της Ποταμιάς Τήνου την Προστάτιδα της Παναγία του Κάρμηλου. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο του Ναού π. Ιωσήφ Ρόσσι όπου και συμμετείχε και ο π. Ιγνάτιος της Μοναχικής Κοινότητας του Ενσαρκωμένου Λόγου.

Ανήμερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεδρεύοντος  του Αρχιεπισκόπου Νάξου Τήνου Σεβ. π. Ιωσήφ Πρίντεζη. Μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος της ενορίας π. Ιωσήφ Ρόσσι, ο υπεφημέριος π. Ιγνατιος, ο εφημέριος της Π. Ε. Αγάπης π. Νίκος Ψάλτης, ο π. Μάρκος Βιδάλης και ο Διάκονος π. Μάριος Φώσκολος.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιότατος αναλύοντας  τα βιβλικά κείμενα που οποία αναγνώστηκαν και έδωσε το κύριο νόημα της εορτής της Παναγίας.

Τους ύμνους συνόδευε στο Αρμόνιο ο κ. Χαρικιόπουλος Αντώνιος.

Δ. Μ. Φ.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Η_ΜΕΛΕΤΗ_ΤΟΥ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 13 Μαΐου 2026   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα Σου