Ενορία Ποταμιάς Τήνου: ετήσια πανήγυρη της Παναγίας του Καρμήλου

 

Εόρτασε η ενορία της Ποταμιάς Τήνου την Προστάτιδα της Παναγία του Κάρμηλου. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο του Ναού π. Ιωσήφ Ρόσσι όπου και συμμετείχε και ο π. Ιγνάτιος της Μοναχικής Κοινότητας του Ενσαρκωμένου Λόγου.

Ανήμερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεδρεύοντος  του Αρχιεπισκόπου Νάξου Τήνου Σεβ. π. Ιωσήφ Πρίντεζη. Μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος της ενορίας π. Ιωσήφ Ρόσσι, ο υπεφημέριος π. Ιγνατιος, ο εφημέριος της Π. Ε. Αγάπης π. Νίκος Ψάλτης, ο π. Μάρκος Βιδάλης και ο Διάκονος π. Μάριος Φώσκολος.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιότατος αναλύοντας  τα βιβλικά κείμενα που οποία αναγνώστηκαν και έδωσε το κύριο νόημα της εορτής της Παναγίας.

Τους ύμνους συνόδευε στο Αρμόνιο ο κ. Χαρικιόπουλος Αντώνιος.

Δ. Μ. Φ.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση Πάπα Φραγκίσκου, 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023   Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού. Η

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν  Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου