Εκδρομή από τον Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου

Εκδρομή από τον Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου

 

 

Ο  σύλλογος μας σε συνεργασία με τον εφημέριο της ποιμαντικής κοινότητας Καλλονής,  π. Φραγκίσκο Βιδάλη, διοργανώνει την Κυριακή  30 Νοεμβρίου 2014  μικρή εκδρομή στην Άνδρο με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα πολιούχου της εκεί καθολικής ενορίας. 

Αναχώρηση  από την Τήνο στις 12:45  της Κυριακής 30/11/2014 με το πλοίο της γραμμής . Άφιξη  στην Άνδρο, μετάβαση με πούλμαν στην χωρά της Άνδρου  και μετά από μικρή περιήγηση στην πόλη συμμετοχή στην αρχιερατική θεία λειτουργία. Μετά την τελετή αναχώρηση  για το Γαύριο και επιστροφή στη Τήνο με το βραδινό δρομολόγιο.

Η τιμή συμμετοχής είναι 25 €  κατ’ άτομο, στην οποία περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου (μετάβασης και επιστροφής) και το πούλμαν που θα μας διακινήσει εντός της Άνδρου.

Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την τέταρτη  26 Νοεμβρίου 2014.

Τηλεφωνά επικοινωνίας  Απεργη  Μαριλενα   6932723307
Στεργιωτη  Μαριεττα   6973783783

πηγή: tinosvoice 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου