Εκδρομή από τον Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου

Εκδρομή από τον Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου

 

 

Ο  σύλλογος μας σε συνεργασία με τον εφημέριο της ποιμαντικής κοινότητας Καλλονής,  π. Φραγκίσκο Βιδάλη, διοργανώνει την Κυριακή  30 Νοεμβρίου 2014  μικρή εκδρομή στην Άνδρο με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα πολιούχου της εκεί καθολικής ενορίας. 

Αναχώρηση  από την Τήνο στις 12:45  της Κυριακής 30/11/2014 με το πλοίο της γραμμής . Άφιξη  στην Άνδρο, μετάβαση με πούλμαν στην χωρά της Άνδρου  και μετά από μικρή περιήγηση στην πόλη συμμετοχή στην αρχιερατική θεία λειτουργία. Μετά την τελετή αναχώρηση  για το Γαύριο και επιστροφή στη Τήνο με το βραδινό δρομολόγιο.

Η τιμή συμμετοχής είναι 25 €  κατ’ άτομο, στην οποία περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου (μετάβασης και επιστροφής) και το πούλμαν που θα μας διακινήσει εντός της Άνδρου.

Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την τέταρτη  26 Νοεμβρίου 2014.

Τηλεφωνά επικοινωνίας  Απεργη  Μαριλενα   6932723307
Στεργιωτη  Μαριεττα   6973783783

πηγή: tinosvoice 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου