ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ!

ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ!

Τις ημέρες αυτές  έπρεπε ο ΠΓΠ να μεταβεί με το αυτοκίνητό του από το νησί της Τήνου στο νησί της Νάξου. Όμως αυτό με το σημερινά και τα χειμερινά δεδομένα είναι και θα είναι  αδύνατο.

Ευτυχώς που στο  νησί της Τήνου υπάρχουν ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ταξιδιώτη.

          Ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε με ταχύπλοο πλοίο για τη Νάξο. Άφησε το αυτοκίνητο του στην   Τήνο. Ο ευγενής και συμπαθής ταξιδιωτικός υπάλληλος έστειλε το αυτοκίνητο στη Σύρο χωρίς συνοδό και από κει ζητήθηκε σε   άτομο στη Σύρο να βάλει το αυτοκίνητο σε  πλοίο που θα έφευγε το βράδυ για τη Νάξο, όπου και ο οδηγός θα κατέβαινε τη νύκτα στο λιμάνι για να το  παραλάβει.

          Αυτή είναι από τη μια μεριά η καλοσύνη και η συνεχής διάθεση  των πρακτόρων της Τήνου για εξυπηρέτηση.

          Από την άλλη μεριά πλήρη σιγή για την έλλειψη οχηματαγωγού (συμβατικού ή ταχύπλοου  πλοίου) από Τήνο προς τα νότιο-ανατολικά Κυκλαδονήσια και καλοκαίρι και χειμώνα! 

Μετά διερωτόμαστε τι φταίει που, το νησί της Τήνου, στον τομέα του τουρισμού, δεν πηγαίνει  καθόλου καλά!

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 30 Ιανουαρίου 2023                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου