ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ!

ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ!

Τις ημέρες αυτές  έπρεπε ο ΠΓΠ να μεταβεί με το αυτοκίνητό του από το νησί της Τήνου στο νησί της Νάξου. Όμως αυτό με το σημερινά και τα χειμερινά δεδομένα είναι και θα είναι  αδύνατο.

Ευτυχώς που στο  νησί της Τήνου υπάρχουν ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ταξιδιώτη.

          Ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε με ταχύπλοο πλοίο για τη Νάξο. Άφησε το αυτοκίνητο του στην   Τήνο. Ο ευγενής και συμπαθής ταξιδιωτικός υπάλληλος έστειλε το αυτοκίνητο στη Σύρο χωρίς συνοδό και από κει ζητήθηκε σε   άτομο στη Σύρο να βάλει το αυτοκίνητο σε  πλοίο που θα έφευγε το βράδυ για τη Νάξο, όπου και ο οδηγός θα κατέβαινε τη νύκτα στο λιμάνι για να το  παραλάβει.

          Αυτή είναι από τη μια μεριά η καλοσύνη και η συνεχής διάθεση  των πρακτόρων της Τήνου για εξυπηρέτηση.

          Από την άλλη μεριά πλήρη σιγή για την έλλειψη οχηματαγωγού (συμβατικού ή ταχύπλοου  πλοίου) από Τήνο προς τα νότιο-ανατολικά Κυκλαδονήσια και καλοκαίρι και χειμώνα! 

Μετά διερωτόμαστε τι φταίει που, το νησί της Τήνου, στον τομέα του τουρισμού, δεν πηγαίνει  καθόλου καλά!

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Angelus, 3 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Οίκος Αγίας ΜάρθαςΑ’ Κυριακή της Παρουσίας, 3 Δεκεμβρίου 2023   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Σήμερα, Α’ Κυριακή της Παρουσίας, στο

“Έλα Κύριε Ιησού = Maranathà”

«ΈΛΑ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ = MARANATHA’». Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ     Η λειτουργική περίοδος της Παρουσίας ή του Ερχομού, αποτελεί «μνήμη» αιώνων ελπίδας της ανθρωπότητας

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου