ΔΥΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΑΣ

ΔΥΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΑΣ

 

Το πρωί της Τετάρτης  20 Αυγούστου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας ο Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος και ο Επίσκοπος του Congo  και  Gabonκ. Παντελεήμων. 

Ήταν μία φιλική συνάντηση, όπως αυτές που πρέπει να γίνονται μεταξύ των Ιεραρχών της Εκκλησίας του Χριστού.
Οι Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας που εργάζονται εκτός Ελλάδος, τιμούν πραγματικά την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και διακρίνονται για το ιεραποστολικό και οικουμενικό πνεύμα τους. Έχουν συνειδητοποιήσει στη μεγάλη τους πλειονότητα ότι επιτελούν «έργο Χριστού» όπως και οι άλλοι αδελφοί τους  των άλλων Χριστιανικών δογμάτων που συνεργάζονται στους ίδιους χώρους με κοινή αποστολή. Η μόνη και κοινή αποστολή τους να ενσαρκώσουν το Ευαγγέλιο και να κάνουν γνωστό τον Ιησού Χριστό και σε χώρες μακρινές με διαφορετική νοοτροπία, κουλτούρα και πολιτισμό.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου