ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΝΟΡΙΩΝ

Αρ. Πρωτ. 239/2014
Αρ. Φακ.   001/00100

                                                                                                           Τήνου 1/7/2014

 

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΝΟΡΙΩΝ
 

Επιθυμώντας να δώσουμε χέρι βοηθείας εις την κάλυψη των πολλών ποιμαντικών φροντίδων ιερέων μας, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό φαίνονται ταλαιπωρημένοι από τον φόρτο εργασίας  και ευχαριστώντας τον Σεβασμιότατο Αδελφό μας στην Αρχιεροσύνη, Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών κ. Νικόλαο, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προσωρινών αυτών προβλημάτων,

Ορίζουμε

εσένα αγαπητέ π. Μάρκο Βιδάλη, εκ του Κλήρου των Αθηνών,  ως τακτικό Λειτουργό  των ΕνοριώνΑγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Σκαλάδο της Τήνου και της Κιουράς Καρδιανής,  για την καλοκαιρινή περίοδο του έτους 2014.

Η ποιμαντική ευθύνη σου συνίσταται πρωτίστως στο να εξασφαλίζεις το Μυστήριο της Ευχαριστίας τις Κυριακές και τις άλλες Υποχρεωτικές και  ευλαβείας Εορτές, αλλά και εντός της εβδομάδος, όταν αυτό είναι εφικτό και να εξυπηρετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πνευματικές ανάγκες των μελών των ενοριών αυτών.

Σου ζητώ, σε συνεργασία με τους Εφημερίους των παραπάνω Ενοριών να αναλάβεις τα καθήκοντά σου από το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014.
Εύχομαι ο Κύριος, με τις ικεσίες της Παναγίας Θεοτόκου και του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, να σε ευλογεί, ώστε να εκπληρώσεις και αυτά τα ποιμαντικά καθήκοντα που σου αναθέτουμε, χρησιμοποιώντας τα πολλά σου χαρίσματα με τα οποία σε πλούτισε το Πανάγιο Πνεύμα.
Δόθηκε από τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής μας στην Τήνο σήμερα Τρίτη  1 Ιουλίου 2014.

 

+ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου
 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.   Σε/τατο κ. Νικόλαο, Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών
2.   σ.π. Νικόλαο Ψάλτη Εφημέριο Ποιμαντικής Ενότητας Αγάπης
3.   σ.π. Αντώνιο Φόνσο Εφημέριο Ποιμαντικής Ενότητας Καλλονής

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 30.9–1.10 2023

Οικισμός Ενορία 30 Σεπτεβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου