ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ….

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ….

Λένε πως μια μέρα, ανήσυχος για τα προβλήματα του ο Γιάννης, προσεύχεται και ξανά πάλι προσεύχεται. Παρακαλεί το Θεό να τον εισακούσει και να βγει από παράδεισο και να έλθει να τον βοηθήσει.
Κάποια στιγμή απελπισμένος από τον πόνο, πάει ο ίδιος στον παράδεισο: Θέλει με κάθε τρόπο, να μιλήσει προσωπι-κά με το Θεό Πατέρα.
Κτυπά την πόρτα και ο Άγιος Πέτρος του ανοίγει. Εκεί-νος αμέσως του παρουσιάζει το δράμα του και τις ανησυχίες του.
Φυσικά ο Άγιος Πέτρος δεν μπορούσε τίποτε άλλο από το να τα αναφέρει όλα στο Θεό Πατέρα, οποίος αμέσως τον δέχτηκε και σε απάντηση των όσων άκουσε καθησυχάζει το Γιάννη: «Μείνε ήσυχος, του λέει, διότι όλη η Αγία Τριάδα συνεδριάζει συνεχώς. Και αυτή τη στιγμή μιλούσαμε για σέ-να. Για να εξετάσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα σου, ακόμη και όταν η καρδιά σου απλώς κτυπά με εμπιστοσύνη, στις στιγμές του φόβου σου, των δυσκολιών σου, της ανη-συχίας σου….. να ξέρεις πάντα ότι εμείς οι Τρεις, Ο Πατέ-ρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα είμαστε κοντά σου, είμαστε μαζί σου.
Ζήτα τα πάντα και όλα. Αλλά να γνωρίζεις ότι τα ξέ-ρουμε όλα. Και για σένα πάντα ασχολούμαστε με ευσπλα-χνία και αγάπη διότι σ’ αυτό είμαστε τέλειοι!
 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Πλατεία Αγίου Πέτρου Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023   Κατήχηση. Το αποστολικό ταξίδι στη Μασσαλία επί τη ευκαιρία των «Μεσογειακών Συναντήσεων»

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου