ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ….

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ….

Λένε πως μια μέρα, ανήσυχος για τα προβλήματα του ο Γιάννης, προσεύχεται και ξανά πάλι προσεύχεται. Παρακαλεί το Θεό να τον εισακούσει και να βγει από παράδεισο και να έλθει να τον βοηθήσει.
Κάποια στιγμή απελπισμένος από τον πόνο, πάει ο ίδιος στον παράδεισο: Θέλει με κάθε τρόπο, να μιλήσει προσωπι-κά με το Θεό Πατέρα.
Κτυπά την πόρτα και ο Άγιος Πέτρος του ανοίγει. Εκεί-νος αμέσως του παρουσιάζει το δράμα του και τις ανησυχίες του.
Φυσικά ο Άγιος Πέτρος δεν μπορούσε τίποτε άλλο από το να τα αναφέρει όλα στο Θεό Πατέρα, οποίος αμέσως τον δέχτηκε και σε απάντηση των όσων άκουσε καθησυχάζει το Γιάννη: «Μείνε ήσυχος, του λέει, διότι όλη η Αγία Τριάδα συνεδριάζει συνεχώς. Και αυτή τη στιγμή μιλούσαμε για σέ-να. Για να εξετάσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα σου, ακόμη και όταν η καρδιά σου απλώς κτυπά με εμπιστοσύνη, στις στιγμές του φόβου σου, των δυσκολιών σου, της ανη-συχίας σου….. να ξέρεις πάντα ότι εμείς οι Τρεις, Ο Πατέ-ρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα είμαστε κοντά σου, είμαστε μαζί σου.
Ζήτα τα πάντα και όλα. Αλλά να γνωρίζεις ότι τα ξέ-ρουμε όλα. Και για σένα πάντα ασχολούμαστε με ευσπλα-χνία και αγάπη διότι σ’ αυτό είμαστε τέλειοι!
 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου