“Βοηθείστε με, είμαι στο χάος!”

Βοηθείστε με, είμαι στο χάος!”
 

Το γεγονός αυτό συνέβη πριν μερικά χρόνια.
Κάποιος νέος αρρώστησε από καρκίνο βαρύτατης μορφής. Κατέφυγε στους καλύτερους γιατρούς και στα μεγαλύτερα νοσοκομεία , αλλά δεν γινόταν τίποτε. Οι γιατροί της Ελλάδας του σύστησαν τότε να πάει σ’ ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αμερικής, μήπως εκεί βοηθηθεί.
Πράγματι επήγε, αλλά κι εκεί δεν μπόρεσαν να τον θεραπεύσουν. Όδευε προς τον θάνατο. Τότε όμως, αντί να στραφεί προς τον Θεό, τον Κύριο της ζωής και του θανάτου, για να τον βοηθήσει, δυστυχώς πίστεψε ότι θα μπορούσε να βοηθηθεί από κάποιους οπαδούς της μαύρης μαγείας, οι οποίοι τον πλησίασαν ενώ ήταν στο νοσοκομείο και τον περιέπλεξαν στα σκοτεινά δίχτυα του ανθρωποκτόνου σατανά.
Έτσι, όταν ήρθε ο θάνατος, βρήκε αυτόν τον δυστυχή νέο αμετανόητο, σ’ αυτή τη φοβερή κατάσταση.
Λίγο καιρό μετά τον θάνατό του, πρόσωπα της οικογενείας του αλλά και συγγενείς του έβλεπαν ή μάλλον άκουγαν στον ύπνο τους το ίδιο πράγμα.
Μέσα από ένα εφιαλτικό σκοτεινό τόπο άκουγαν αγωνιώδη την φωνή του να φωνάζει τα ίδια λόγια σε όλους. “Βοηθείστε με… Είμαι στο χάος!…”
Αυτό είναι το τραγικό τέλος των ανθρώπων που δεν ζητούν βοήθεια από τον φιλάνθρωπο Θεό , αλλά περιπλέκονται στα δαιμονικά δίχτυα μάγων ,
μέντιουμ και αιρέσεων και πεθαίνουν αμετανόητοι…

Πηγή: eisdoxantheou-gk.blogspot.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου

Την περασμένη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε ο Καθεδρικός Ναός Χίου που τιμάται στον Άγιο Νικόλαο. Για τον λόγο αυτό τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου