ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Το πρωί της 24 Μαΐου 2021 άρχισαν στην Τήνο οι εργασίες της τακτικής εαρινής Συνόδου της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος.

Οι εργασίες προβλέπεται να συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαΐου.

Οι συνεδριάσεις της Ιεραρχίας κάθε μέρα αρχίζουν στις 8 το πρωί με την τέλεση του Μυστηρίου της Ευχαριστίας στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου.

Χθες στη Θεία Συλλειτουργία προΐστατο ο Αποστολικός Νούντσιος Σεβασμιότατος π. Σάβιος, την Τρίτη θα προΐσταται ο Αρχιεπίσκοπος π. Σεβαστιανός, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου, την Τετάρτη, ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου π. Ιωσήφ, την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας , Σεβασμιότατος π. Γεώργιος και την Παρασκευή ο Επίσκοπος Σύρου ,Σεβασμιότατος π. Πέτρος.

Μαζί τους είναι καλεσμένοι να συλλειτουργούν και όσοι ιερείς το επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι πιστοί επιθυμούν.

 

Από τη Γραμματεία της Ιεράς Συνόδου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου