ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με την αναγγελία του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού ιερομονάχου και φίλου προσωπικού του Αρχιεπισκόπου  Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου π. Νικολάου και ευρισκόμενος στη Μυτιλήνη τέλεσε τη Δευτέρα το απόγευμα στις 6 Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Ενοριακό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου  στο οποίο συλλειτούργησε  και ο εφημέριος του Ναού π. Λέων Κισκίνης.

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε να μνημονεύσει και τον αδελφό του Σεβασμιοτάτου Επισκόπου πρώην Σύρου – Θήρας και Κρήτης π. Φραγκίσκου, αείμνηστο Νικόλαο Παπαμανώλη.

Η  Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου συλλυπείται την φυσική οικογένεια όσο και την πνευματική  οικογένεια του αείμνηστου ιερομο-νάχου π. Πέτρου Ρούσσου και εύχεται ο Κύριος να συμπληρώσει την κενή θέση που άφησε στην μοναχική  του κοινότητα με την κλήση ενός νέου ιερομονάχου.

Συλλυπείται τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Κρήτης, π. Πέτρο για την απώλεια του ζηλωτή ιερομονάχου, εφημερίου και Γενικού Βικαρίου της Καθολικής Επισκοπής Κρήτη

Συλλυπείται επίσης τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο πρώην Σύρου-Θήρας και Κρήτης π. Φραγκίσκο και όλη τη οικογένεια του για τον θάνατο του αγαπητού αδελφού, πατέρα και παππού,  αείμνηστου Νικολάου.

Ο Κύριος ας αναπαύει και τους δυο εν χώρα ζώντων.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου