ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΧΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΧΙΟΥ

Ο εφημέριος του Καθολικού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Χίου, π. Πέτρος Σοκολοφσκυ μας ενημερώνει ότι, συνεχίζεται κανονικά η κατήχηση στα παιδιά της ενορίας με τη βοήθεια της ενοριακής συμβούλου κυρίας Μαργαρίτας Zικοζελσκα.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη η ποιμαντική ενοριακή ζωή για ένα εφημέριο, που εργάζεται σε μία ακριτική ενορία με λίγα παιδιά για κατήχηση, αλλά όταν ο εφημέριος αγαπά την αποστολή του βρίσκει τον τρόπο να χαίρεται όχι μόνο με την ποσότητα αλλά προπάντων για  έστω και των λίγων παιδιών.

Τα παιδιά από τη δική τους πλευρά δείχνουν με το χαμόγελό τους,  πόση χαρά αισθάνονται πού βρίσκονται  κοντά σε  πρόσωπα που τα αγαπούν και φροντίζουν γι’ αυτά!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 9–10.12.2023

Οικισμός Ενορία  9-10 Δεκεμβρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού Κυριακή 09.00 Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Σάββατο

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου