ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΜΕΑ

Αρ. Πρωτ.182/2014       
Αρ. Φακ. 900/940Γ

Νάξος 9/5/2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ
ΑΜΕΑ

Αγαπητοί μας,

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, με την ανακαίνιση της Ιεράς  Μονής Ουρσουλινών στο Κάστρο Νάξου και την μετατροπή της σε: ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, προέβλεψε και την κατασκευή ενός ανελκυστήρα που μπορεί να σας μεταφέρει από το σημείο που φθάνει το αυτοκίνητο (περιοχή Αγίας Κυριακής), έως την κορυφή του Μεσαιωνικού Κάστρου. Η χωρητικότητα  του ανελκυστήρα είναι δώδεκα ατόμων ή τριών αμαξιδίων για ΑΜΕΑ.
Το έργο συμπληρώθηκε από ράμπες που βοηθούν τα αμαξίδια  να φθάσουν μέχρι τους ιστορικούς χώρους που υπάρχουν στην κορυφή του Κάστρου Νάξου.  
Η χρήση του ανελκυστήρα από σας, θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει άτομο, το οποίο θα σας συνοδεύει κατά την άνοδο και την κάθοδο του ανελκυστήρα.
Είναι μια μικρή προσφορά μας, ιδιαίτερα προς εσάς, αλλά και προς όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας απλώς τηλεφωνήστε μας:
π. Γεώργιος:6973676586, κ. Μιχάλης 6947325619 ή 2285022385.

Με πολλή αγάπη
+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ποιμαντική επιστολή Ιεραρχίας

                  ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 5606/2024      Σύρος, 23 Φεβρουαρίου 2024 Προς τους πιστούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα Αδελφοί μας και

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 24 Φεβρουαρίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου