ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Το Σύλλογο ΑΜΕΑ

Αρ. Πρωτ.388/2014
Αρ. Φακ. 900/900Ζ 

Τήνος  3/12/2014

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Προς
Το Σύλλογο ΑΜΕΑ
ΤΗΝΟΣ

Αγαπητοί μου,

Συμμετέχω σήμερα την ημέρα την αφιερωμένη σε σας και θέλω να σας βεβαιώσω ότι είμαι πάντα κοντά σας με τη σκέψη μου και με όποιο άλλο μέσο διαθέτω.

Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουμε, ότι είμαστε μεταξύ μας αδέλφια και η αγάπη του ενός προς τον άλλο δεν εξαρτάται από τις κινητικές  ή τις διανοητικές του ικανότητες και τα φυσικά προσόντα του, αλλά από το γεγονός ότι όλοι είμαστε πλάσματα του Θεού  που πλαστήκαμε κατ’ εικόνα και ομοίωση του.

Η κατ’ εικόνα του Θεού δημιουργία μας δεν αφορά το υλικό και φθαρτό σώμα μας αλλά τη αθάνατη ψυχή μας που είναι η πνοή του Θεού. Είναι αυτή  που δίνει ζωή στην ύλη και μας καθιστά λογικά όντα, τα οποία τα χαρακτηρίζει μια ευαίσθητη καρδιά και η αθάνατη ψυχή μας.

Καλή και δημιουργική πορεία στο Σύλλογό σας, του οποίου εκτιμώ την μέχρι τώρα δραστηριότητα. Σας συγχαίρω  και εύχομαι σε όλους και σε  όλες ελπίδα και χαρά.

Με πολλή αγάπη
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2022     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου