ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού των Περιφερειών Νοτίου και Βορείου Αιγαίου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς

τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού

των Περιφερειών Νοτίου και Βορείου Αιγαίου

Αγαπητοί και αγαπητές εκπρόσωποι του λαού,

Έρχεται η ημέρα που θα αναλάβετε τα νέα καθήκοντά σας στην αυτοδιοίκηση Α και  Β  Βαθμού της τοπικής Αυτοδιοίκησης,  μετά την επανεκλογή σας ή την εκλογή σας από τους δημότες και τους πολίτες  του Αιγαίου. Σας συγχαίρω, διότι ο λαός σας εμπιστεύτηκε για μία πενταετία τις καλύτερες  ημέρες που περιμένει.  Πιστεύει και ελπίζει πως το αμέριστο ενδιαφέρον σας για τα κοινά της περιοχής του Αιγαίου είναι εγγύηση ότι μπορεί να έλθουν καλύτερες ημέρες για τη δύσκολη ζωή του.

Θέλω να σας ευχηθώ οπό τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που σας ανατέθηκε. Είμαι βέβαιος πως με την υπέρβαση που θα κάνετε, χρησιμοποιώντας, ως βασικό κριτήριο τις ικανότητες των μελών  των  Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και  μέσα από μία αγαστή συνεργασία και ενότητα δυνάμεων θα προσφέρετε ό,τι καλύτερο σε όσους εμπιστεύτηκαν τις ικανότητες  και τα χαρίσματά σας.

Ο  Παντοδύναμος Θεός να σας ευλογεί και να σας φωτίζει, ώστε όλες οι αποφάσεις σας να σέβονται την προσωπικότητα των δημοτών και συμπολιτών σας. Να εργάζεστε με όλες σας τις δυνάμεις για το καλό αυτής της όμορφης θαλάσσιας  περιοχής της Πατρίδας μας που αποτελεί το επίκεντρο  της επίσκεψης  εκατομμυρίων  ανθρώπων που έρχονται  στη Χώρα μας για να τη γνωρίσουν. Βοηθήστε με το έργο και τις αποφάσεις σας να γίνει πράξη το μέχρι σήμερα όνειρο της νησιοτικότητας, ώστε όσοι έρχονται στο Αιγαίο να επανέρχονται.

Ένα θερμό «ευχαριστώ» στους απερχόμενους και τις απερχόμενες που πρόσφεραν όλο τον εαυτόν τους στην υπηρεσία του Αιγαίου και της Πατρίδας μας.

Καλή δύναμη  και καλή επιτυχία στο έργο σας

Με εξαιρετική εκτίμηση

+Νικόλαος

Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου