Ανοικτή επιστολή προς τους προσεχώς διαγωνιζόμενους μαθητές και μαθήτριες,

Ανοικτή επιστολή
προς τους προσεχώς διαγωνιζόμενους μαθητές και μαθήτριες,
 

Αρ. Πρωτ. 116/2015
Αρ. Φακ. 900/900Ζ                     

                                                               Τήνος 8/5/2015

Αγαπητοί μου,

έφθασε μία δύσκολη περίοδος για σας και η σκέψη  και η προσευχή όλων μας είναι στραμμένες προς την καθεμιά και τον καθένα σας.
Η ευχή μου είναι μία και απλή: όλες και όλοι όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα είναι η απαρχή της πραγματοποίησης των  θεμιτών ονείρων σας.
Σας ζητώ να μην περιοριστείτε μόνο στις γνώσεις σας και τη μνήμη σας, αλλά και στη δύναμη της προσευχής προς το Πανάγιο Πνεύμα, ώστε Εκείνο να είναι δίπλα στο θρανίο της δοκιμασίας και να φωτίζει το προετοιμασμένο μυαλό σας για να φέρνει στην επιφάνεια τους καρπούς των κόπων σας.
Σας προτείνω να συμμετάσχετε στις ευκαιρίες προσευχής που θα σας προσφέρουν οι δύο αδελφές Εκκλησίες και να ζητήσετε από τον Κύριο αυτό που κι εμείς ζητάμε για σας λέγοντάς Του: «Μείνε μαζί τους Κύριε»!

Καλή επιτυχία στην καθεμιά και στον καθένα σας Αγαπητοί μου,
 

Με πολλή εν Χριστώ αγάπη
+ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου