ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τήνος  4/1/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Είναι γνωστό ότι ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι βουλευτές για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ήδη άρχισαν να ασκούν το δικαίωμα τους και να κάνουν περιοδείες και επισκέψεις σε θεσμούς και πρόσωπα  για να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Από την Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου – Άνδρου – Μυκόνου και την Καθολική Επισκοπή Χίου, ανακοινώνεται ότι,  ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος:

α. – Σέβεται όλους τους υποψηφίους και θα συνεργαστεί με εκείνους που, ο λαός ελεύθερα και με βάση τις πανανθρώπινες, ευαγγελικές και ηθικές αξίες, με δημοκρατική αξιοκρατία και ελεύθερη συνείδηση-, θα εκλέξει.

β.- Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να έχουν συνάντηση μαζί του, να ενημερώσουν εγκαίρως τη Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου τηλ. 2283022382 Φαξ 2283024760 και  e-mail naxiensis@gmail.com.

γ.- Η Γραμματεία, πριν τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, θα τους στείλει ειδικό Υπόμνημα με τα θέματα που απασχολούν την Αρχιεπισκοπή μας, ώστε η συνάντηση να είναι πιο αποτελεσματική.

Από τα Γραφεία
της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική Ακρόαση, 5 Οκτωβρίου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022   Κατήχηση περί διακρίσεως: 4. Τα στοιχεία της διακρίσεως. Η αυτογνωσία  

Από τον Άγιο Φραγκίσκο στη Μέση Τήνου

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, τελέστηκε με επισημότητα η Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή Πεντόστρατο

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου