ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις εθνικές εκλογές

Νάξος 29/08/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

 

Καθώς ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και οι υποψήφιοι για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ήδη άρχισαν τον προεκλογικό τους αγώνα με επισκέψεις σε θεσμούς και πρόσωπα, για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα του πολιτικού κόμματος που εκπροσωπούν, από την Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου – Άνδρου – Μυκόνου και την Καθολική Επισκοπή Χίου (Χίο-Λέσβο και Σάμο) ανακοινώνονται τα εξής:

Ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, επιθυμώντας να διατηρήσει την Εκκλησία, στην οποία προΐσταται, έξω από κάθε εμπλοκή της στον κομματικό προεκλογικό αγώνα, που γίνεται μετά την άρνηση των πολιτικών κομμάτων να κάνουν την υπέρβαση και να φθάσουν στην εθνική συναίνεση και συνεννόηση,

 

δηλώνει ότι:
 

 

α.- Ο ίδιος δεν θα δεχθεί επισκέψεις υποψηφίων. Σέβεται όλους και θα συνεργαστεί με εκείνους, που ο λαός με την ελεύθερη συνείδηση του θα στείλει στο Δημοκρατικό Κοινοβούλιο της Πατρίδας μας.

β.- Όσοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν την περίοδο αυτή σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και στη Θεία Λατρεία, θα γίνουν δεκτοί, όπως γίνεται δεκτός κάθε άνθρωπος, δηλαδή αδελφικά, με αγάπη και σεβασμό.

 

 

Από τα Γραφεία

της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου