ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα εγκαίνια του Καθολικού Ενοριακού Ναού της Μεταστάσεως της Θεοτόκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι τα εγκαίνια του Καθολικού Ενοριακού Ναού της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη  Μυτιλήνη της Λέσβου (οδός Ερμού), θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.

            Τα εγκαίνια γίνονται μετά την ολοκλήρωση της γενικής ανακαίνισης του Ναού που πραγματοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού με την ευθύνη της 14ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Μυτιλήνης.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα γίνει και η μετακομιδή τμήματος των ιερών λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου, που φυλασσόταν στο Ναό μέχρι το 1990.

Στις 11 το πρωί  από το Ξενοδοχείο «Λέσβιον» με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λέσβου, η Λιτάνευση των ιερών Λειψάνων προς στο Ναό, όπου και θα τελεστεί  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  από τον  Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου –  Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου κ. Νικόλαο.  Θα ψάλλει η ολιγομελής πολυφωνική χορωδία της Καθολικής Μητροπόλεώς μας.

+ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (Α)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Α)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου