Ανακοίνωση – Πρόσκληση

ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ
         ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΚΟ

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Αγαπητά μέλη-υποστηρικτές, φίλοι,
χορηγοί και συνεργάτες,

τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής μας Κάριτας Νάξου- Τήνου, σας προσκαλούμε στη τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο αίθριο «Ιωάννης Παύλος  Β’» στη Ξυνάρα Τήνου την
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00.

Από μέρους του συμβουλίου θα γίνει αναφορά στις δράσεις και τα προγράμματα βοήθειας που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στη Τήνο το τελευταίο διάστημα καθώς και στην οικονομική κατάσταση του σωματείου μας. Εκπρόσωπος της Κάριτας Ελλάς θα παραθέσει συνοπτικά ορισμένα στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα αδελφοποιήσεων με τις Κάριτας του εξωτερικού, καθώς επίσης και τις δράσεις που υλοποιούνται από τη Κάριτας στην Ελλάδα σχετικά με το σοβαρότατο θέμα των προσφύγων.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της  ετήσιας συνδρομής είναι 6 € και θα παρακαλούσαμε τα μέλη και τους υποστηρικτές μας να φροντίσουν για την έγκαιρη καταβολή του είτε μέσω των κατά τόπους ενοριακών αντιπροσώπων ή την ίδια μέρα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ή σε απευθείας συνεννόηση με την ταμία.

Με τη βοήθεια του Θεού και την εθελοντική συμμετοχή όλων προσδοκούμε περισσότερα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο έργο της Κάριτας προς ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Σημειώνεται ότι η συνέλευση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Με τιμή
Το Δ.Σ. της Κάριτας Νάξου Τήνου  

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου